Final clàssica a la Copa Catalunya

Final clàssica a la Copa Catalunya

El Barça Lassa i el Catgas Energia Santa Coloma s’enfronten per vuitena vegada consecutiva en el partit decisiu pel títol, en el primer gran repte del nou projecte d’Andreu Plaza

“És molt important per a nosaltres guanyar la Copa Catalunya, ja que l’equip està necessitat de títols”, va dir el nou tècnic blaugrana Andreu Plaza després de superar còmodament les semifinals contra el FS Castellar. L’equip té sed de títols, i el nou projecte blaugrana vol arrencar amb victòria en una nova final de Copa Catalunya que enfrontarà el Barça Lassa contra el Catgas Energia Santa Coloma. La vuitena consecutiva, tot un clàssic ja de la competició. El balanç en aquestes set finals prèvies entre blaugranes i colomencs és clarament favorable al Barça, amb sis victòries per una sola derrota, la temporada 2012/13.

També serà la primera final per a Óscar Redondo a la banqueta del Catgas. Igual que Plaza, el tècnic assumeix la dirección del primer equip després de dirigir al filial. Els colomencs es van classificar per a la final patint, després de superar el Manresa a les semifinals per 4-6, amb dos gols decisius de l’etern Dani Salgado quan el partit estava empatat a 4.

Per al partit d’aquest divendres, Andreu Plaza compta amb els mateixos 12 jugadors que van golejar en la semifinal al FS Castellar (11-0). Són tots els integrants del primer equip, excepte els lesionats Sergio Lozano i Joselito. L’equip va gaudir d’un partit còmode per accedir a la final, però tot i això el partit va deixar sensacions molt positives, més enllà dels debuts de Rómulo i el porter Juanjo amb la samarreta blaugrana. Cal destacar el hattrick de Diego Quintela, i els doblets d’Adolfo i el mateix Rómulo. A més, l’equip va deixar la porteria a zero i va oferir un joc d’atac ràpid, alegre i vistós. A més, Aicardo va jugar i va marcar un gol, demostrant que ja ha deixat enrera la lesió que va patir durant la disputa del Mundial de Colòmbia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut