Nova wifi i nova app per als socis del FC Barcelona

Nova wifi i nova app per als socis del FC Barcelona

La Junta Directiva del FC Barcelona ha aprovat els dos acords tecnològics, entre d'altres

El CEO del FC Barcelona, Òscar Grau, ha presentat a la Junta Directiva la posada en funcionament de la nova wifi del Camp Nou i de la nova app per als socis. Es tracta de dues novetats que suposen un gran salt des del punt de vista tecnològic i impliquen una millora substancial en el servei a tots els socis del FC Barcelona.

Després d’un període de prova que s’ha perllongat durant alguns mesos, la nova wifi del Camp Nou ja funciona a ple rendiment i garanteix la connectivitat de tots els socis que assisteixen als partits amb un accés diferenciat i sense cap cost. A més, aquesta wifi permet la connectivitat gratuïta en totes les instal·lacions de serveis de l’àrea del Camp Nou, des del Museu fins a l’Auditori 1899, passant per l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), el Palau Blaugrana, el Palau de Gel, els pàrquings i el Bulevard.

La nova wifi del Club és una de les instal·lacions més àmplies del món pel que fa a la capacitat en un recinte d’aquestes característiques, fet que el situa com a líder mundial en aquest vessant de la implementació tecnològica.

Aquesta instal·lació wifi s’inclou dins l’acord que el FC Barcelona té amb Telefónica Movistar com a partner estratègic.

D’altra banda, la nova app per als socis, que fins ara ha funcionat de manera experimental, ja està disponible i pot descarregar-se gratuïtament per a IOS o per a Android. La novetat més destacada que representa aquesta nova app és la interactivitat que s’estableix entre Club i socis, a través de l’assignació d’un codi QR que permetrà accedir des del mòbil al Camp Nou, i la creació d’un xat social, de manera que els socis gaudiran d’un mitjà específic per poder-se comunicar directament amb l’OAB sense necessitat d’esperes o desplaçaments.

L’eina també permetrà copsar de manera constant l’opinió dels socis, mitjançant qüestionaris, consultes o preguntes. A més, conté tota la informació del dia a dia del FC Barcelona (calendaris, resultats i notícies destacades), que prové de la seva connexió directa amb el web del Club, i altres serveis, com són l’accés a l’app del Seient Lliure, a les funcionalitats web de ticketing de compra d’entrades o a qualsevol formulari d’inscripció per participar en qualsevol procés.

Repassa tots els acords aprovats per la junta

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut