fcb.portal.reset.password

Josep Vives, portaveu del FC Barcelona

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària al Camp Nou, ha aprovat els acords següents:

Organització de l’Assemblea de Socis Compromissaris

La Junta Directiva ha estat informada dels preparatius relatius a l’organització de la propera Assemblea de Socis Compromissaris, que es durà a terme el dia 29 d’octubre al Palau Blaugrana. En aquest sentit, la Junta ha subratllat la importància de la participació de tots els socis compromissaris i el fet que puguin gaudir de tota la informació de les qüestions que s’hi abordaran amb l’antelació necessària.

Per aquest motiu, a banda de posar a la disposició de tots els socis compromissaris la documentació relativa als punts inclosos a l’Ordre del Dia, el FC Barcelona ha organitzat diverses trobades informatives els dies 25 i 27 d’octubre a les instal·lacions del Club.

Informació sobre l’Espai d’Animació

La Junta Directiva ha fet un balanç altament satisfactori de les primeres setmanes de funcionament del nou Espai d’Animació, ubicat al Gol Nord Baix del Camp Nou.

L’espai està complint amb  la missió de crear un ambient de suport a l’equip que encoratgi la resta del públic a animar des del primer minut de cada partit. Es constata, a més, que el comportament dels membres dels grups d’animació que s’hi han integrat ha estat absolutament correcte, sense que s’hagi produït cap mena d’incident.

Coincidint amb el partit contra el Deportivo de la Corunya, que es va disputar dissabte al Camp Nou, es va obrir una segona fase en l’admissió de nous integrants en aquest Espai fins a un total de 865 places fixes.

En cas que el funcionament de l’Espai d’Animació es continuï desenvolupant amb la normalitat que ha registrat fins ara, s’obrirà una tercera fase entre finals de desembre i començaments de gener de l’any vinent, amb la qual es completaria tot l’aforament que hi ha disponible, fins a les 1.245 places.

Durant les pròximes setmanes es farà una compareixença conjunta del director general de la Policia, Albert Batlle, i del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, per fer una valoració conjunta del funcionament de l’Espai.

Presentació del Projecte ‘Masia 360º’

La Junta Directiva ha estat informada de la presentació del projecte Masia 360º, que es durà a terme el proper dia 26 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre, al Palau Blaugrana.

A l’acte està prevista l’assistència dels 607 esportistes integrants de tot el futbol base del Club i les quatre seccions professionals, els membres dels respectius staffs i els pares dels jugadors.

Aquest projecte, que centra un dels àmbits més importants del Pla Estratègic del Club, preveu la cura i el seguiment total dels esportistes, des del mateix moment que arriben al Club i fins a l’instant de la seva retirada de l’esport actiu, i la seva integració al món laboral, passant per la seva fase educativa i de formació, amb la participació activa dels pares i les famílies.

Presentació de FCB Universitas als Estats Units

La Junta Directiva ha valorat molt positivament la presentació del projecte FCB Universitas, Sport Innovation Hub, que la setmana passada va fer el comissionat i directiu del Club, el Doctor Jordi Monés, a l’oficina que el FC Barcelona té a Nova York i al Harvard Club de la mateixa ciutat. Aquesta presentació va ser seguida in situ per representants de les universitats de Georgetown, Nova York, Fordham, Harvard, Colúmbia i Cornell, així com de les Nacions Unides, l’UNICEF i Mount Sinai. També hi van ser presents institucions esportives com la MLS (Major League Soccer), l’NBA, LaLiga, els New York Red Bulls (futbol), els New York Rangers (hoquei gel), els New York Yankees (beisbol) i els Brooklyn Nets (bàsquet).

FCB Universitas Sport Innovation Hub és l’instrument encarregat de projectar i compartir amb l’exterior el coneixement generat pel FC Barcelona. La seva missió consisteix a crear un centre de renom internacional per a I+D en la generació i transmissió de coneixement i en la innovació en el sector esportiu, en col·laboració amb les millors marques i els professionals més prestigiosos. Les àrees clau d’aplicació inclouen els serveis mèdics, el rendiment, la tecnologia, els esports d’equip i les ciències socials.

Pel que fa a la implementació del projecte als Estats Units, el FC Barcelona ja està col·laborant amb la Universitat de Georgetown, a Washington DC, per a la celebració a Barcelona d’un simposi sobre lideratge en el futbol. Aquest curs oferirà als assistents una plataforma per explorar oportunitats laborals en la gestió esportiva, i té com a objectiu crear sinergies amb els professionals del Club, així com per treballar col·laboracions conjuntes per al futur.

Nova FCBEscola a Guatemala

La Junta Directiva ha aprovat la creació d’una nova FCBEscola a Guatemala, on s’han desenvolupat amb èxit diferents campus des del 2014.

Es tracta de la 25a FCBEscola del Club al món i la quarta en un país llatinoamericà, després del Brasil, el Perú i la República Dominicana. A més, en aquest cas està prevista la construcció d’una instal·lació pròpia per al desenvolupament de les seves activitats.

A més, també s'ha aprovat una nova wifi i nova app per als socis del FC Barcelona.

Tornar a dalt