Acte d’entrega d’insígnies d’or a socis del 1966

Acte d’entrega d’insígnies d’or a socis del 1966

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner lliuren el guardó a 30 socis que es van vincular al Barça fa cinquanta anys, en un acte celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous un nou acte d’entrega d’insígnies d’or a un grup de 30 socis que es van vincular al Club l’any 1966, i celebren aquest 2016 els seus cinquanta anys de fidelitat blaugrana.

L’acte ha tingut lloc a la Llotja President Suñol del Camp Nou i ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident primer, Jordi Cardoner. Aquest ha estat el segon lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada després del celebrat el dia de la Mercè, i se n’efectuaran deu més per poder fer entrega de les seves insígnies al total de 369 socis que compleixen aquest any el seu 50è aniversari com a membres del Club.

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner han saludat els socis homenatjats i els han fet entrega dels seus guardons, en una recepció més personal i propera dels màxims directius barcelonistes amb els socis i els familiars que els han acompanyat.

En el seu parlament, Josep Maria Bartomeu ha recordat alguns aspectes de l’any 1966 relacionats amb el Barça, quan els 30 socis es van vincular al Club, i ha agraït el seu suport i la seva constància durant aquests anys: “Amb aquest acte, celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça i us volem donar les gràcies perquè, en aquell moment de crisi, tots vosaltres vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut