Pascual: “Viatgem amb la intenció de donar-ho tot”

Pascual: “Viatgem amb la intenció de donar-ho tot”

L’entrenador blaugrana valora la tercera jornada de la VELUX EHF Champions de dimecres a Flensburg

Sense temps per assaborir el triomf de dissabte davant el THW Kiel, el Barça Lassa pren camí aquest dimarts cap a la localitat de Flensburg, per jugar demà a les 18.30 h la tercera jornada de la Champions davant l’SG Flensburg-Handewitt. En el vídeo que acompanya la notícia podeu saber l’opinió de Xavi Pascual abans de marxar cap a Alemanya. “El calendari és el que és i no hi podem fer res. Estem jugant contra els millors equips d’Europa i, independentment del resultat anterior, saps que al cap de tres dies tens un partit importantíssim i dificilíssim, sigui contra qui sigui”, va destacar l’entrenador blaugrana sobre la càrrega del calendari i la duresa de la competició.

Entrerríos, dubte

“Raúl viatja tot i que s’ha de veure com passa la tarda –d’aquest dimarts- i com es lleva demà. La seva evolució en marcarà la disponibilitat”, ha comentat Xavi Pascual sobre el jugador. Tot i que viatja amb l’equip a Flensburg, el central blaugrana Raúl Entrerríos és dubte per a la disputa del partit. L’asturià va patir un esquinç del turmell esquerre a les acaballes del partit de dissabte davant el THW Kiel i caldrà esperar fins dimecres per saber si podrà participar en el partit davant els alemanys. El tècnic blaugrana s’emporta 17 jugadors i demà al matí n’haurà de descartar un. Després del partit davant els alemanys de dissabte, Pascual va ser contundent en afirmar que els joves havien fet un pas endavant. Preguntat per si la baixa de Raúl els obligava a fer un pas més, el tècnic ha assegurat que “a vegades les situacions de partit que tu et planteges no es produeixen. Hi ha jugadors que estan rendint molt bé i potser demà no tenen el seu millor dia”. “Per a mi, l’aspecte és mirar el col·lectiu i mirar de treure el màxim rendiment de la gent que tingui millor a cada partit”, ha sentenciat.

Tercera visita a Flensburg

“És un dels camps més complicats d’Europa, on es molt difícil puntuar. En aquest grup saps que pot haver-hi qualsevol resultat en qualsevol partit”, comentava Pascual sobre la dificultat del matx de demà. El partit de dimecres serà la tercera vegada que els blaugranes visiten la pista dels de Flensburg en competició oficial. Una derrota i un triomf són el balanç dels precedents. La temporada 2006/07 els blaugranes van caure per 31 a 21 en el partit d’anada de quarts de final de la Champions. El triomf per 34 a 29 al Palau Blaugrana va ser insuficient per accedir a les seminals. La segona visita a Flensburg es va saldar amb triomf blaugrana per 33 a 37 a la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions 2014/15.

El Barça Lassa és l’únic conjunt de la competició que ha guanyat els dos primers partits, mentre que l’SG Flensburg-Handewitt és segon del grup A amb una victòria i un empat en aquestes dues primeres jornades. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut