Tòn Cónsul i Aleix Gabara participen en els primers ISU Grand Prix Junior

Tòn Cónsul i Aleix Gabara participen en els primers ISU Grand Prix Junior

Els patinadors del FC Barcelona van estrenar-se en les seves primeres competicions de la temporada, disputades a Tallinn i Dresden, respectivament

El patinador Tòn Cónsul va participar entre el 28 de setembre i l’1 d’octubre a l’ISU Grand Prix Junior de Tallinn. L’esportista del FC Barcelona, que ha iniciat una nova etapa professional al Canadà tant en prova individual com de parelles, va estrenar la temporada amb una 18a posició a Estònia.

En el programa curt, l’aranès va protagonitzar bons salts, però no va tenir fortuna en algunes accions, cosa que li va restar puntuació. I en el programa llarg tampoc va tenir la sort de cara.

En la primera competició de la temporada, Cónsul ha estat acompanyat pel director tècnic blaugrana Patrick Capmartin, ambdós convocats per la FCDH, després d’haver obtingut els bons resultats de la temporada passada en el Campionat d’Espanya, en què es va proclamar subcampió de la categoria júnior.

D’altra banda, el patinador blaugrana Aleix Gabara va estrenar el seu curs al Grand Prix Junior ISU de Dresden (Alemanya), celebrat entre el 5 i el 9 d’octubre. En el programa llarg, Gabara va completar una actuació espectacular que li va permetre sumar un total de 148,13 i finalitzar en 17a posició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut