FCBDesplaçaments exhaureix les places disponibles per anar a València

FCBDesplaçaments exhaureix les places disponibles per anar a València

La demanda de viatges ha superat l’oferta de localitats disponibles per al partit de Lliga del dissabte, al qual es desplaçaran 150 socis i aficionats amb tren

El viatge amb tren a València organitzat per FCBDesplaçaments per assistir el proper dissabte 22 d’octubre al partit de Lliga entre el València i el Barça ja ha esgotat totes les places disponibles per als socis i aficionats. 

L’atractiu programa del viatge i un preu molt assequible de 27 € per als socis i 39 € per als no socis, als quals cal afegir el preu de les entrades, ha fet que la demanda rebuda a FCBDesplaçaments hagi estat superior a l’oferta de les localitats disponibles.

Atès que  FCBDesplaçaments no disposa de més entrades, no ha pogut oferir més places per al tren que sortirà dissabte a les 8 hores i tornarà a Barcelona a les 20.35 hores, després del partit que es jugarà a partir de les 16.15 hores.

L’expedició de socis i aficionats barcelonistes que es desplaçaran a València estarà formada per 150 seguidors, una important xifra de viatgers que ha permès disposar d’un bon preu i canviar l’autocar, que era el mitjà de transport inicialment previst, pel tren, que permet un desplaçament molt més còmode.

Avantatges, comoditat i acumulació de punts

Aquest viatge entra dins del pla de fidelització de FCBDesplaçaments+, que permet als usuaris del servei poder sumar punts per ser bescanviats posteriorment en futurs viatges organitzats per l’agència del Club.

El programa del viatge a València assegura els avantatges i les bones condicions que ofereix el segell de FCBDesplaçaments i inclou els aspectes següents: bitllet de tren en turista Barcelona–València–Barcelona; trasllat estadi/estació de tren; assegurança de viatge; assistència durant el viatge per part del personal FC Barcelona; Pack animació FC Barcelona; aparcament gratuït al Camp Nou; 270, 330 o 390 FCBPunts, en funció de si és soci, penyista o no soci, i entrada per al partit garantida.

A més d’assistir al partit de futbol a l’estadi valencianista, els seguidors desplaçats podran tenir temps suficient per visitar la ciutat i disposar del servei d’informació turística que FCBDesplaçaments inclou en el programa del viatge.

Propers desplaçaments per seguir el primer equip de futbol:

Manchester City – FC Barcelona.  Amb avió des de 265 € (programa del viatge)
Sevilla – FC Barcelona. Amb avió des de 199 € (programa del viatge)
Celtic- FC Barcelona.A Glasgow amb avió des de 232 € (programa del viatge)

Tots els programes a www.fcbdesplacaments.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut