Primeres sessions en família

Primeres sessions en família

El Femení ha tornat als entrenaments aquest dimecres sense set internacionals, així com Andressa Alves i Ange Koko, als seus països respectius
Superat un dels trams més densos de compromisos de la temporada, la Lliga femenina s’atura el proper cap de setmana per compromisos internacionals. El Barça Femení va disposar de descans dilluns i dimarts i aquest dimecres ha tornat als entrenaments. Ho feia sense les jugadores convocades per les seves seleccions. Són un total de set; sis amb Espanya (Paños, Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Jenni Hermoso, Alexia i Bárbara) i una amb Dinamarca (Røddik).

A aquestes absències també se li han sumat les d’Andressa Alves i Ange Koko, al Brasil i a la Costa d’Ivori respectivament per motius burocràtics.

Quatre preseleccionades per al Mundial sub-20

D’altra banda, s’ha conegut la llista provisional de la selecció espanyola per al Mundial sub-20 que es disputarà a Papua Nova Guinea. Inclou quatre futbolistes del Barça Femení: Mariona, Sandra, Patri i Aitana. Les 24 citades es concentraran a Madrid del 24 d’octubre al 4 de novembre. El divendres 28 es descartaran tres jugadores i se sabrà la llista definitiva per a una Copa del Món que es disputarà del 13 de novembre al 3 de desembre.  
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut