Les noves samarretes de les seccions professionals estan a la venda a l’FCBotiga del Camp Nou

Les noves samarretes de les seccions professionals estan a la venda a l’FCBotiga del Camp Nou

El bàsquet, l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins ja tenen el seu espai dedicat en el principal punt de venda del Barça, amb les equipacions estampades amb els logos de les corresponents competicions

Els aficionats als equips de les seccions professionals del FC Barcelona ja poden adquirir les samarretes dels seus esports preferits. L’FCBotiga Megastore, ubicada a les instal·lacions del Camp Nou, dedica un espai als equips de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins dirigit a tots els barcelonistes que desitgen adquirir l’equipació oficial de la temporada 2016/17.

Les samarretes llueixen el patrocinador Lassa Tyres a la part del davant de la samarreta i també els logos corresponents a competicions de cada  esport: Eurolliga, en el cas de l’equip del tècnic Georgios Bartzokas, i Asobal, LNFS i OK Liga en els casos dels equips dirigits per Xavi Pascual, Andreu Plaza i Ricard Muñoz. Exceptuant la samarreta del bàsquet, també hi figura el logotip del patrocinador Serveto.

Els aficionats del bàsquet també poden adquirir els pantalons que utilitza l’equip –amb unes característiques diferents de la resta de seccions-. Cal tenir en compte que el disseny de la samarreta és el mateix que el curs passat, amb les franges blaugrana en posició horitzontal, ja que l’equipació de bàsquet es modifica cada dues temporades.

L’espai dedicat a les seccions professionals està ubicat a la planta subterrània de l’FCBotiga Megastore del Camp Nou i les samarretes poden personalitzar-se amb el nom i dorsal que es desitgi. El quadre de talles que s’ha posat a la venda va des de la més petita, la talla S, fins a la més gran, l’XL.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut