Xavi Pascual: “Tenim l’equip preparat per competir”

Xavi Pascual: “Tenim l’equip preparat per competir”

L’entrenador blaugrana es mostra satisfet amb la regularitat obtinguda que el pot dur demà a sumar la victòria número cent consecutiva a la Lliga Asobal

El FC Barcelona Lassa visita aquest dissabte la pista del BM Sinfin en una setmana marcada per la consecució de la Supercopa de Catalunya dimecres passat davant el Granollers (30-25). Tot i això, Xavi Pascual veu l'equip “preparat per competir tot i haver estat una setmana estranya a causa de la disputa d’un títol pel mig”. L’entrenador blaugrana fa èmfasi en la necessitat d’haver-se adaptat "per arribar bé al partit”. El BM Sinfin es troba en la dotzena posició amb només sis punts, però és un rival que sempre ha posat les coses difícils a l'actual líder de la competició: “Si es posen per davant en el marcador són un rival angoixós. L’any passat ja ens van donar problemes”. Del conjunt de Santander, Xavi Pascual ha destacat “l’experiència dels seus jugadors. Això ens farà estar alerta, ja que són un equip molt conscient de les seves capacitats que ha demostrat saber guanyar rivals difícils, com el Guadalajara”.

Una victòria faria que el FC Barcelona Lassa arribés a la xifra de cent triomfs consecutius en la Lliga Asobal, fet que dóna al seu entrenador “molta satisfacció. Tot i que no soc molt de números i si de sensacions". Preguntat per si es queda amb algun moment dins dels noranta nou enfrontaments previs al partit de demà, el tècnic blaugrana ha deixat clar que “tots els partits han estat importants. Tant de bo sumem moltes victòries més i el cent sigui anecdòtic”. Pascual ha volgut destacar “la fam d’èxits que segueixo veient al vestidor”.

Després del partit d’aquest dissabte la competició s’atura a causa de les seleccions. Segons Pascual, “l’equip es desfà durant deu dies, ja que ens quedem amb només dos jugadors”. “Espero que tothom torni bé però no sabrem com ens pot afectar fins que tots els jugadors tornin a estar disponibles” ha sentenciat el tècnic català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut