Segona sessió informativa a l’Auditori 1899

Segona sessió informativa a l’Auditori 1899

La vicepresidenta Susana Monje i el secretari de la Junta Directiva, Jordi Calsamiglia, han explicat els aspectes econòmics i de funcionament de l’Assemblea

Aquest vespre s’ha celebrat a l’Auditori 1899 la segona sessió informativa que el Club ha organitzat per informar especialment d’aquells aspectes econòmics que es tractaran dissabte a l’Assemblea General de Socis del FC Barcelona. Aquesta sessió ha comptat amb la presència de seixanta compromissaris.

La vicepresidenta de l’Àrea Econòmica, Susana Monje, acompanyada del secretari de la Junta Directiva, Jordi Calsamiglia, i del director de l’Àrea de Finances i Relacions Estratègiques, Pancho Schröder, ha estat l’encarregada d’explicar detalladament el tancament de l’exercici econòmic de la temporada anterior i presentar el nou pressupost per a la vigent del 2016/17. Aquests dos aspectes configuraran el segon i tercer punt de l’ordre del dia de l’Assemblea i es requerirà la votació dels socis compromissaris per a la seva aprovació.

Entre les dues jornades celebrades, un total de 140 socis compromissaris han assistit a les dues sessions informatives i han rebut la corresponent informació dels temes econòmics que es tractaran a l’Assemblea, a més de rebre per avançat les memòries del Club i de la Fundació del FC Barcelona.

Aparcament al Parc Científic

Un dels aspectes logístics que ha despertat més interès ha estat la possibilitat d’aparcament per aquells compromissaris que es desplacin en cotxe a l’Assemblea. Sobre aquest aspecte, s’ha informat que s’habilitarà l’aparcament del Parc Científic, situat davant la rotonda, a l’altre costat que l’entrada de vehicles del Miniestadi. Aquest estacionament està limitat a 600 places i a l’entrada caldrà ensenyar el full de la convocatòria a l’Assemblea per poder accedir-hi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut