Xavi Llorens: “Agrada jugar partits així”

Xavi Llorens: “Agrada jugar partits així”

El tècnic del Barça Femení manifestava que en sortides com les de diumenge a Huelva “són camps on et jugues la Lliga”
A dos dies de la sempre compromesa visita al camp de l’Sporting de Huelva, l’entrenador Xavi Llorens i la jugadora Gemma Gili han coincidit en assenyalar la importància i la dificultat del partit, just després de l’aturada internacional. També confien en la qualitat i la motivació del Barça Femení per emportar-se els tres punts.

Xavi Llorens

“Arribem bé, amb moltes ganes de jugar el partit. Són camps on et jugues la Lliga. Normalment hi ha moltes dificultat, poca continuïtat, disputes... Agrada jugar-los”.

“L’Sporting porta dues setmanes entrenant i pensant en el Barça i nosaltres no. La seva plantilla ha viscut canvis i necessita un període d’adaptació, però sempre ha estat un equip molt competitiu”.

“Esperant que torni Andressa –al Brasil per temes burocràtics-, ara som 17 disponibles del primer equip i vénen molts partits. Està clar que totes jugaran, més o menys minuts”.

“Sigui on sigui, amb Vicky Losada parlem sovint. M’agradaria que tornés al Barça, a veure si s’anima. Si ve serà benvinguda i si no, valorarem si és interessant incorporar alguna altra jugadora ”.

Gemma Gili

“Després de l’aturada per seleccions sempre costa bastant. Però nosaltres som conscients de que és un camp complicat i de que necessitem els tres punts perquè són importants de cara a la Lliga. Estem motivadíssimes”.

“L’Sporting és un equip molt ben treballat, que li sap com jugar als seus rivals. El seu punt fort és l’agressivitat, sempre estan a sobre. I quan no ens deixen fer el nostre joc és quan patim una mica més. Hem de tenir paciència i confiar en nosaltres”.

“Els resultats que estem assolint ens ajuden a tenir confiança. S’està treballant i fent les coses bé, però la Lliga és molt llarga i no ens podem relaxar en cap partit”.

“Arriba una època bonica, amb molts partits i molt importants. Això sempre és una motivació per al grup. Aquest és el primer i esperem que ens vagi bé i que ens serveixi per agafar moral per a la resta”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut