Els cursos d’Integritat tornen a la Ciutat Esportiva

Els cursos d’Integritat tornen a la Ciutat Esportiva

El Femení, els Cadets i els Infantils blaugrana han escoltat una xerrada per part del Departament d’Integritat de la LaLiga

Els cursos d’Integritat de la LaLiga han tornat aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Esglaonadament, els participants han estat el Femení, els Cadets i els Infantils. Aquests equips ja van portar a terme el taller durant la temporada anterior.

Durant les xerrades, celebrades durant tot el dia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, s’han tractat diversos temes, com ara la manipulació de resultats esportius, les apostes, el respecte a la diversitat o el ‘fair play’.

L’encarregat d’impartir el curs ha estat Pedro Varas, responsable de Projectes d’Integritat de la LaLiga. Hi han assistit tots els jugadors i jugadores dels equips participants, així com tots els tècnics. Es tractaven d’unes sessions personalitzades en funció de l’edat dels presents. 

Al llarg de la temporada, la Lliga de Futbol Professional està portant a terme aquest curs a tots els clubs de les màximes categories masculines i, per segon any, també femenines.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut