André Gomes té una contusió muscular

André Gomes té una contusió muscular

Les proves realitzades aquest matí pels serveis mèdics del Club han confirmat el diagnòstic i al llarg de la setmana es determinarà la seva incorporació a l'equip

El jugador del primer equip André Gomes ha tornat a Barcelona des de la concentració de la selecció de Portugal. Les proves realitzades aquest matí pels serveis mèdics del Club han confirmat que el jugador té una contusió muscular a la cama dreta. Al llarg de la setmana es determinarà la seva incorporació a l'equip.

André Gomes ha disputat dos partits oficials amb el FC Barcelona. Primer, va debutar a la Supercopa D’espanya de titular davant el Sevilla en la tornada al Camp Nou i va sumar el seu primer títol de blaugrana. El segon duel va arribar davant l’Athletic Club a San Mamés i va entrar a la segona meitat. El migcampista portuguès va anar convocat amb la selecció i es va lesionar durant el triomf de Portugal davant de Gibraltar (5-0). Gomes va sortir des de la banqueta al minut 63 i pocs minuts després va haver-se de retirar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut