Els dorsals definitius del FC Barcelona 2016/17

Els dorsals definitius del FC Barcelona 2016/17

Els dos últims fitxatges per a aquesta temporada, Jasper Cillessen i Paco Alcácer, lluiran el ‘13’ i el ‘17’, respectivament

Un cop finalitzat el mercat d’estiu, i després de confirmar-se la venda de Bravo i les cessions de Munir, Samper i Douglas, els dorsals del primer equip ja són definitius. Les novetats arriben després dels últims moviments a la plantilla. I és que, després del traspàs de Bravo al Manchester City, el nou porter, Jasper Cillessen, agafarà el relleu del ‘13’. Per la seva banda, l’últim fitxatge d’aquest Barça 2016/17, Paco Alcácer, lluirà el ‘17’ que deixa lliure Munir després de la seva cessió al València.

D’aquesta manera, també es confirma que Denis Suárez hereta el ‘6’ que va lluir Dani Alves l’última temporada; que Digne agafa el ‘19’ que el curs anterior va vestir Sandro, i André Gomes, el ‘21’ que havia defensat Adriano les últimes sis temporades. Quant a Umtiti, ha escollit el ‘23’ que va quedar lliure un cop es va anunciar la cessió de Vermaelen a la Roma.

Finalment, tots els jugadors de la temporada anterior que continuen a l’equip de Luis Enrique mantenen els mateixos dorsals. Amb les cessions de Douglas a l’Sporting i de Samper al Granada, tant el ‘2’ com el ‘16’ queden lliures, i se sumen al ‘15’ que va deixar lliure Marc Bartra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut