Pau Gasol visita l’entrenament del FC Barcelona

Pau Gasol visita l’entrenament del FC Barcelona

Després de la golejada contra el Celtic, l’equip de Luis Enrique s’ha exercitat sobre la gespa del Camp Tito Vilanova amb una visita molt especial

L’entrenament de recuperació del FC Barcelona, després del debut a la Lliga de Campions contra el Celtic FC, ha tingut una visita d’altura. Es tracta de l’exjugador del Barça de bàsquet Pau Gasol, que ha aprofitat per veure la sessió dels de Luis Enrique i fotografiar-se amb els jugadors, després que aquest dimarts fos rebut a la Llotja del Camp Nou pel president Josep Maria Bartomeu durant el Barça-Celtic (7-0).

Gasol ha explicat que abans de tornar als Estats Units ha volgut donar “ànims per a la temporada” a la plantilla blaugrana, on hi té “molts amics i jugadors a qui admira molt”.  L’exblaugrana ha aprofitat per elogiar el “debut immillorable” del Barça a la Lliga de Campions perquè “set gols no es fan cada dia i menys a la Lliga de Campions”. I ha finalitzat agraint el “regal especial” d’una samarreta del Barça firmada per tots els membres del primer equip.

Gasol i Belmonte, rebuts pel president Bartomeu

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va rebre a la Llotja del Camp Nou durant el partit contra el Celtic l’exjugador blaugrana Pau Gasol i la nedadora Mireia Belmonte, com a reconeixement per les medalles olímpiques obtingudes als Jocs Olímpics de Rio. Gasol va obtenir la medalla de bronze amb la selecció espanyola de bàsquet després de superar Austràlia en el partit pel tercer i quart lloc després de quedar fora de la final en un partit molt igualat davant els Estats Units. El bronze olímpic també el van aconseguir els blaugranes Juan Carlos Navarro i Víctor Claver, que també van estar presents a la Llotja i van rebre la felicitació de Bartomeu.

Mireia Belmonte, per la seva banda, va rebre una samarreta del FC Barcelona personalitzada, de la mateixa manera que també la va rebre Pau Gasol. La nedadora catalana va mostrar la medalla d’or en els 200 metres papallona i la de bronze en els 400 metres estils. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut