L’Empire State es vestirà de blaugrana

L’Empire State es vestirà de blaugrana

Aquest dimecres l’emblemàtic edifici s’il·luminarà amb els colors del Club per culminar els actes de la inauguració de l’oficina del FC Barcelona a Nova York

La posada en marxa de l’oficina del FC Barcelona a Nova York tindrà una cloenda molt especial. L’Empire State, un dels edificis més emblemàtics de Manhattan, s’il·luminarà aquest dimecres amb els colors blaugrana. L’acte és un reconeixement al Club i a la seva Fundació per la seva aliança amb Unicef en l’any del seu desè aniversari, però també representa la benvinguda de la ciutat al Barça i a la seva nova seu.

L’Empire State il·luminat de blaugrana es podrà veure a partir d’última hora de la tarda de dimecres, un cop comenci a fer-se fosc a la ciutat dels gratacels. Prèviament, una representació del Club, amb el vicepresident primer Jordi Cardoner i l’exjugador Ronaldinho, s’haurà desplaçat fins a l’edifici per dur a terme l’acte protocol·lari d’encesa de l’enllumenat. El gratacels romandrà il·luminat amb els colors del Club durant tota la nit novaiorquesa.

L’Empire State, construït entre el 1929 i el 1931, és la icona no només de la ciutat sinó del somni americà. L’edifici consta de 102 plantes, té 381 metres d’alçada i durant 42 anys, fins al 1974, va ser el gratacels més alt del món. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut