FC Barcelona Femení– Santa Teresa CD: Debut a casa i golejada (6-0)

FC Barcelona Femení– Santa Teresa CD: Debut a casa i golejada (6-0)

Espectacular debut a la Ciutat Esportiva en la segona jornada de Lliga, amb festival de gols davant el Santa Teresa CD de Badajoz

El FC Barcelona Femení ha debutat a casa amb una espectacular golejada. Després de guanyar al camp del Granadilla Engatesa de Tenerife per 0 a 4 en la primera jornada de la Lliga, les noies de Xavi Llorenç s'han imposat al Santa Teresa CD amb gols d’Alèxia Putellas (min 15), un doblet de Jennifer Hermoso (min 18, min 46), un altre Marta Unzué (min 28, min 66) i un d’Olga Garcia (min 29).

Les blaugranes han començat els primers minuts temptejant el partit i buscant els espais, perquè les jugadores més ofensives trobessin l'oportunitat. L'encarregada d'obrir el marcador ha estat Alèxia Putellas en el minut 15, després d'una assistència de Jennifer Hermoso. La de Mollet ha tingut diverses ocasions durant tot el partit, demostrant la seva bona forma física, tot i tornar d'una lesió. I de l'assistència al gol. Jennifer Hermoso ha marcat de cap la segona diana de l'enfrontament, després d'un centre de Marta Unzué des de fora de l'àrea. Poca estona després, la capitana del conjunt blaugrana marcava el 3 a 0 en una jugada de córner i Olga Garcia sentenciava la primera part, després d'una passada d'Hermoso (min 29). Les visitants també han tingut diverses oportunitats, sobretot en situacions de contraatac, però Sandra Paños ha salvat totes les ocasions de les de Badajoz.

Debut d’Ange Koko

La segona part ha estat dominada per les culers, mentre que el Santa Teresa ha estat totalment desaparegut. La internacional de Costa d'Ivori Ange Koko s'ha estrenat amb la camiseta blaugrana –minut 56 - i ha estat a punt de marcar el seu primer gol amb el Barça en diverses ocasions. Tant ella com Andressa Alves han brillat per la seva total adaptació a l'estil de joc del Barça. El cinquè gol ha arribat només començar la segona meitat, sense gaire temps de reacció per part de les visitants. El gol ha sortit de les botes de Jennifer Hermoso, que ha marcat des de dins de l'àrea, després duna espectacular jugada amb Alèxia Putellas. Hermoso va camí de repetir el Pitxitxi de la Lliga, ja que ja ha fet tres gols en dues jornades. La capitana Marta Unzué ha arrodonit el marcador fent el sisè gol de la tarda. La central ha brillat tant en defensa com en atac al llarg de tot el partit. El pròxim enfrontament de la Lliga per a les noies de Xavi Llorenç serà dissabte que ve, a la Ciutat Esportiva, contra la Reial Societat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut