El trident es retroba als entrenaments

El trident es retroba als entrenaments

Messi, Neymar Jr i Luis Suárez s’han exercitat junts sota les ordres de Luis Enrique, després de tres mesos, en l’última sessió abans de rebre l’Alabès aquest dissabte

El Barça ha fet aquest divendres l’últim entrenament de la setmana per preparar el partit de dissabte contra l’Alabès. La sessió ha estat protagonitzada pel retrobament del trident sota les ordres de Luis Enrique per primera vegada aquesta temporada. I és que Messi, Neymar Jr i Luis Suárez no s’exercitaven junts des de feia tres mesos, després que el crac brasiler disputés els Jocs Olímpics de Rio i, per tant, endarrerís la seva incorporació al primer equip, amb permís del tècnic asturià. El davanter uruguaià ha dut a terme el primer entrenament de la setmana amb l’equip, després de retornar dels seus compromisos amb la selecció.

Luis Enrique ha dirigit la sessió amb els jugadors disponibles del primer equip al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, on també s’ha exercitat el central Marlon, del Barça B. D’aquesta manera, el Barça ja està a punt per afrontar el partit contra el conjunt vitorià i encarar una setmana en la qual arribarà la Lliga de Campions, dimarts contra el Celtic també a l’Estadi, per continuar amb un setembre exigent carregat de partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut