Messi, Neymar Jr i Suárez brillen en el seu retorn en el debut a la Lliga de Campions 2016/17

Messi, Neymar Jr i Suárez brillen en el seu retorn en el debut a la Lliga de Campions 2016/17

Un hat-trick del crac argentí, un doblet del depredador Suárez i un golàs de falta de l’astre brasiler han estat les primeres pinzellades del trident aquesta temporada

El Barça té tres mags. Tres mags anomenats Messi, Suárez i Neymar Jr. Tres mags capaços de retrobar-se al terreny de joc 115 dies després i destrossar el rival. Sis dels set gols endossats al Celtic porten la seva firma i en l’altre també en forma d’assistència. El crac argentí ha perforat la porteria escocesa als tres minuts de joc. Una declaració d’intencions del que seria el partit. I és que el ‘10’ blaugrana ha donat un recital de joc, jugades i gols sense aturador. Messi ha fet el seu primer hat-trick de la temporada, el que significa el sisè a la Lliga de Campions i el 36è en la seva carrera entre totes les competicions. Amb aquests tres gols l’argentí es converteix, a més, en el futbolista amb més hat-tricks de la història de la Lliga de Campions i també com a màxim golejador en les fases de grups amb un total de 50.

La categoria de Messi va més enllà del seu olfacte golejador. I és que cal destacar també l’exquisidesa en la creació del gol. Això s’ha vist palès en l’acció del segon gol quan el crac blaugrana ha fet una perfecta doble combinació al primer toc amb Neymar Jr, que ha deixat els defensors del Celtic com a privilegiats espectadors d’una funció gairebé de circ.

Però aquest trident si per alguna cosa es caracteritza és també per la seva germanor. L’argentí ha cedit una falta a l’astre brasiler, qui ha demostrat que també sap teledirigir les faltes a l’escaire. Neymar Jr, a més del gol, no ha parat de regalar accions espectaculars i ha realitzat un total de quatre assistències en el partit, el que significa el rècord absolut de la competició. Una d’elles a les botes del capità Iniesta que l’ha engaltat de primeres per marcar un golàs que ha fet aixecar el públic del Camp Nou. 

Suárez també s’ha volgut apuntar a la festa. El primer, un golàs d’autèntic depredador de l’àrea després d’una assistència del brasiler i el segon, ha posat de manera intel·ligent el peu per posar el 7-0 després d’una passada de Messi. Així doncs, set gols del Barça, sis amb la firma del trident i l’altra amb assistència de Neymar Jr. Des que els tres membres del trident formen part del Barça – 2014/15 – han marcat 50 gols a la Lliga de Campions dels 60 en total de l’equip blaugrana. Una dada abismal que explica el perquè el FC Barcelona compta amb els millors davanters del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut