CD Alcoià – Barça B: Reacció incompleta en inferioritat (3-2)

El filial es queda a les portes de la remuntada després de dos gols en contra i l’expulsió de Fali a la primera part, i se li escapen els primers punts de la temporada

El Barça B ha perdut la imbatibilitat d'aquest inici de temporada després de caure derrotat a El Collao contra l’Alcoià (3-2). El filial blaugrana, tot i començar sent superior, s’ha vist superat per un penal dubtós i l’expulsió de Fali a continuació. Tot i la inferioritat al marcador i sobre el camp, els de Gerard López han demostrat coratge i han arribat a empatar el matx amb gols de Miranda (en pròpia porteria) i Guillemenot –jugador juvenil que ha debutat marcant-, però el gol final de Gato ha deixat el filial sense cap punt.

Els primers 15 minuts del Barça B han estat de molt nivell. En aquest temps ha comptat amb tres clares ocasions, sobretot en un xut al travesser de Nili. A continuació, però, l’àrbitre ha xiulat un penal molt discutit que ha transformat Jony. Fali, tot seguit, ha estat expulsat per dues targetes grogues consecutives, i el filial s’ha vist amb70 minuts per davant amb un jugador menys sobre la gespa.

El filial, però, no li ha perdut la cara al partit. I encara menys quan l’Alcoià ha fet el 2-0 –també amb la firma de Jony- en el minut 54. Un canvi tàctic de Gerard López ha empès l’equip a l’atac. Amb caràcter, coratge i determinació, els blaugranes han buscat la porteria local sense descans. Mujica, Aleñá, Nili...tots ells han intentat retallar distàncies al marcador. Fins que, en el minut 79, un córner servit per Kaptoum ha estat rematat en pròpia porteria pel defensa local Miranda. Amb la remuntada a tocar, no ha trigat a arribar el segon. El suís del Juvenil A Guillemenot, que ha fet el seu debut amb el filial -la setmana passada ho va fer amb l'equip de Gabri-, s’ha estrenat amb gol en aprofitar una assistència del també juvenil Mujica.

L’empat tan buscat, però, ha durat poc. Un minut després, una jugada ràpida a l’altre camp ha acabat amb el gol de Manuel Gato, que ha deixat en res la reacció del Barça B. I és que, tot i jugar amb un jugador menys durant 70 minuts i tenir tres juvenils sobre la gespa, el filial blaugrana ha donat la cara a un dels estadis més complicats de la categoria. Després d’aquest resultat, el conjunt de Gerard López segueix amb nou punts, és segon a la classificació i rebrà la setmana vinent l’Atlètic Balears. Serà el dissabte, a les 19 hores, al Miniestadi.