[LLIGA] El resum del Celta - FC Barcelona

El FC Barcelona no ha pogut assolir el triomf en la seva visita a Balaídos (4-3), en un partit que s'ha posat coll amunt amb el 3-0 però que els de Luis Enrique han estat a punt d'empatar en una bona segona part
El FC Barcelona no ha pogut guanyar el seu partit contra el Celta a Balaídos, en el partit corresponent a la jornada 7 de la Lliga. Això sí, sumar algun punt ha estat a tocar, malgrat que els de Luis Enrique han marxat al descans amb un 3-0 en contra. En una segona part de coratge, els blaugrana han aconseguit reduir diferències, amb un gol de Piqué i un altre de Neymar, però Pablo Hernández ha fet el 4-2.

Piqué, de nou, ha posat el 4-3 a cinc minuts del final i ha tornat a fer créixer les esperances d'un Barça que, tot i intentar-ho, finalment no ha pogut aconseguir l'empat. Torna a mirar les millors jugades del partit, en aquest vídeo exclusiu per a Barça Fans.