Gerard Piqué: “La reacció de l'equip a la segona ha estat el més positiu”

Gerard Piqué: “La reacció de l'equip a la segona ha estat el més positiu”

El defensa blaugrana, que ha marcat dos gols en l’intent de remuntada, ha destacat la reacció i l’orgull de l’equip a la segona part com el fet més significatiu del partit

El FC Barcelona cau derrotat en la setena jornada de Lliga davant del Celta de Vigo per 4-3. Els homes de Luis Enrique s’han trobat amb una primera part complicada, però amb una segona meitat amb oportunitats. El central del FC Barcelona Gerard Piqué, que ha fet dues dianes, ha vist un bon començament de partit tot i la primera diana dels de Vigo: “El primer gol del Celta ens ha trastocat els plans, i després els altres dos gols han estat molt ràpids. A la primera part ho hem vist tot perdut, però la reacció de l'equip a la segona ha estat el més positiu”. “Ha estat molt millor, ja que no teníem res a perdre, i gairebé ens surt bé", ha destacat el ‘3’ blaugrana, que ha puntualitzat: "Si hem de treure alguna cosa positiva d'aquest partit és el segon temps”.

Pel que fa a la reacció de l’equip, Piqué ha destacat que “a la mitja part, amb un 3-0, ho vèiem tot perdut, però l'orgull i la reacció de l'equip han estat el millor”. “Al final no som màquines, som persones, i ens ha afectat". El defensa culer ha acceptat la necessitat de millora que necessita l’equip després d’aquesta derrota: "Són situacions de partit que hem de millorar, i ho farem”. “La Lliga està molt igualada i tots els equips, molt estrets. Això demostra el bon nivell de la competició", ha expressat Piqué.

Sobre Ter Stegen, el blaugrana ha deixat clar que dóna suport a l’actuació del porter en qualsevol situació: “Sabem que Ter Stegen amb els peus és molt bo, i tothom fa errors. Tot i que és jove, això no l'afectarà, i hi ha altres vegades que pren riscos i a l'equip li va bé”. “Ell ha de seguir així", ha remarcat el ‘3’ del Barça.

A continuació, repassem les declaracions més destacades dels jugadors del Barça en zona mixta:

Iniesta

“Ha estat una derrota dolorosa per la situació i per l'oportunitat de posar-nos a dalt de tot. Aquests tres gols a la primera part penalitzen molt, i els nostres gols aen la segona han ajudat, però no ha estat possible ".

"És una sensació agredolça amb la derrota; 600 partits amb una victòria tindrien un sabor molt millor. He estat molts anys estant bé, participant, i espero poder estar-hi moltes vegades més. És una xifra personal molt significativa, m'hauria agradat celebrar-ho d'una altra manera, però cal seguir endavant i preparar els següents partits".

"No són situacions fàcils per a un porter, és una demarcació molt significativa per la seva tasca, però no ha estat culpa de Ter Stegen, sinó general de l'equip".

Busquets

“Anar al descans amb un 3-0 ha estat psicològicament dur. A la segona part hem estat bé i hi hem estat a punt, però al final ha estat impossible”.

“L'equip té reacció, però contra el Celta no ha pogut ser. Sabíem que era un camp difícil i hem de corregir errors”.

“Iniesta és un gran exemple per a tots”.

Ter Stegen

“La segona part ha estat molt millor i hem estat com ha de ser el Barça. Si no faig l’errada en aquella situació teníem una oportunitat per guanyar el partit. Ho sento molt per l’equip, que ha lluitat molt”.

“És un error que ha passat i que no pot passar, i ara no puc estar pensant tot el temps en això. He d’aixecar el cap i tirar endavant amb l'equip”.

Denis Suárez

"No m'agrada perdre contra cap equip. Hem vingut a guanyar i no ha estat així".

"El futbol de Ter Stegen és el nostre futbol. És el que ens demana l'entrenador, i per això al que li ha passat no li hem de donar més importància”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut