Luis Enrique: “L’horari no és excusa”

Luis Enrique: “L’horari no és excusa”

El tècnic ha destacat que serà la mateixa hora per als dos equips i que el Leganés és un conjunt molt treballat i intens

El FC Barcelona s’enfrontarà dissabte al Leganés en la quarta jornada de Lliga. Els blaugranes arriben després de golejar davant el Celtic a la Lliga de Campions i la derrota davant l’Alabès ja està totalment oblidada. El tècnic culer, Luis Enrique Martínez, ha comparegut a la roda de premsa prèvia al partit on ha comentat la dificultat de visitar Butarque, a més de la peculiar hora del partit (13h).

Repassa les declaracions més destacades de Luis Enrique:

  • “El Leganés pot anar variant durant el partit, pot ser que defensi amb línia de cinc. Espero un equip valent, gens temorós ni preocupat tot i ser un recent ascendit. És un equip que no tendeix a tancar-se darrere, li agrada avançar línies. Un equip molt ben treballat”
  • “L'entrenador rival decidirà si es repleguen més o menys, però són intensos i defensen bé en bloc. A més, dominen les transicions i l'estratègia segur que la porten treballada”.
  • “Les seves campanyes de màrqueting són molt enginyoses i bones per al futbol”.
  • “És meravellós el fet que Iniesta recalés al Barça fa 20 anys. És el nostre capità, un emblema del futbol mundial pel que ha aconseguit i com. Amb els valors, sense cap mal gest, tant en la victòria com en la derrota. És un immens plaer tenir-lo com a capità pel que representa en el futbol i també com a persona. Físicament està millorant, anem donant-li minuts de manera contínua perquè ens pugui ajudar. Va fer gran aportació en l'últim partit”.
  • “Els partits tan seguits? Es tracta d'anar encaixant les peces, veure què necessitem en funció dels jugadors i tenir cura d’ells alhora que som efectius quant a resultats. Et fas un pla d'aquests set partits seguits, però l’objectiu sempre és el mateix, guanyar cada partit
  • “Tots els jugadors són conscients que a un calendari de més de 60 partits és pràcticament impossible que un jugador pugui jugar els 90 minuts sempre”.
  • “És un horari diferent, l'any passat era més el de les 16h l'horari diferent, però aquest any és aquest. Però és el mateix horari per als dos, no hi ha excuses. L'entrenament prepartit és l'habitual, sense càrrega física i treballant l’estratègia, sense cansament. Que el futbolista arribi fresc al partit”.
  • “Els partits i els punts es recuperen ràpid, no hi ha hagut enfrontaments directes entre els que en principi ens jugarem el títol de Lliga. És molt aviat per treure conclusions”.
  • La motivació dels jugadors és clau, sens dubte, per guanyar i seguir guanyant. Per això s’ha de ser molt especial, inconformista, professional, intentar millorar sempre, voler ajudar l’equip. I els meus jugadors ho són”
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut