Reus Deportiu La Fira – FC Barcelona Lassa: Esforç blaugrana sense premi final (3-2)

El Barça Lassa ha caigut a les semifinals de la Supercopa d'Espanya davant el Reus per 3-2, amb tres gols de falta directa de Raül Marín

El FC Barcelona Lassa ha caigut a les semifinals de la Supercopa d’Espanya davant l'amfitrió, el Reus Deportiu, en un partit complicat i tremendament disputat que, finalment, s’ha decantat a favor dels locals per 3-2, gràcies al hat-trick de Raül Marín. El Reus jugarà la final diumenge (18.00h) davant l'HC Liceo, que ha guanyat el Club Patí Vic per 4-2.

El partit ha començat de manera molt igualada, on tots dos equips han tingut diverses ocasions per avançar-se en el marcador, però els porters han estat providencials. Egurrola ha salvat els seus diverses vegades amb grans intervencions, i en el minut 17 ha arribat el primer gol de la nit. El Barça s’ha avançat en el marcador amb una gran acció de Pau Bargalló per la banda dreta, que ha assistit de manera perfecta a Matías Pascual i l’argentí no ha fallat davant el porter local. Però, tres minuts després, ha arribat l’empat del Reus: desena falta culer i Raül Marín que ha anotat el llançament de falta directa per marxar al descans amb 1-1 en el marcador.

Ja en la segona part, el conjunt reusenc ha aconseguit capgirar el marcador amb un altre gol de Raül Marín (min 32), també de falta directa, però, just un minut després, amb la desena falta local, Pablo Álvarez ha empatat el partit per als culers. Ell mateix ha tingut l'opció de tornar a marcar de falta directa i avançar els blaugranes, però Pedro Henriques ho ha evitat.Tot i això, el Reus s’ha aconseguit tornar a avançar en el marcador, de nou, amb una falta directa executada a la perfecció per Raül Marín, que ha anotat un hat-trick.

Finalment, tot i els últims intents culers per capgirar el marcador, el Reus ha aconseguit mantenir el resultat i ha acabat superant el vigent campió de l'OK Lliga i de la Copa del Rei, que es queda sense poder disputar la primera final de la temporada i sense poder aconseguir la sisena Supercopa consecutiva.