Arnold Schwarzenegger visita el primer equip del FC Barcelona

Arnold Schwarzenegger visita el primer equip del FC Barcelona

L’actor i exgovernador de Califòrnia ha visitat aquest divendres la plantilla blaugrana abans de l’entrenament dels homes de Luis Enrique

Arnold Schwarzenegger ha visitat aquesta tarda la plantilla del primer equip de futbol, just abans de l’entrenament que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Schwarzenegger ha compartit uns minuts amb el brasiler Neymar a banda de dos dels capitans de l’equip com Busquets i Mascherano abans de l’inici de l’entrenament dels blaugranes. Jordi Alba, Denis Suárez, Rafinha i Paco Alcácer també han pogut conèixer l’actor nordamericà. Schwarzenegger ha rebut una samarreta amb el seu nom que s’ha emportat de record després de la seva visita per les instal·lacions blaugrana.

L’actor i exgovernador de Califòrnia es troba a Barcelona en el marc de l’Arnold Classic Europe, la cita europea de culturisme més important d’Europa, que tindrà lloc des d’avui i fins diumenge a la Fira de la Gran Via. Aquest esdeveniment multiesportiu per als amants del fitness i el culturisme consta de quatre edicions que se celebren a Europa, Austràlia, el Brasil i Sud-àfrica, i a les quals Schwarzenegger hi assisteix de manera habitual.

Pel que fa a l’edició europea, la del 2016 és la sisena, la primera que se celebra a Barcelona després de cinc a Madrid. L’Arnold Classic Europe donarà cabuda a les principals empreses nacionals i internacionals del sector del fitness, i comptarà amb uns 140 expositors. Està prevista la participació d’unes 60.000 persones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut