Cillessen, tres setmanes de baixa; Sergi Roberto, amb una elongació

Cillessen, tres setmanes de baixa; Sergi Roberto, amb una elongació

El porter holandès té un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret, mentre que el lateral blaugrana té una elongació a l’adductor de la cama dreta

Els compromisos amb les seleccions han deixat dos jugadors tocats al FC Barcelona. En primer lloc, les proves realitzades aquest dilluns han confirmat que el porter del primer equip Jasper Cillessen té un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret. El temps de baixa aproximat serà d’unes tres setmanes.

El porter holandès ha disputat un partit aquesta temporada. Amb Ter Stegen lesionat, l’holandès va debutar al Camp Nou en partit de Lliga davant l’Alabès. Un partit que va guanyar el conjunt basc (1-2).

Sergi Roberto, amb una elongació

D’altra banda, les proves realitzades aquest dilluns han confirmat que el jugador del primer equip Sergi Roberto té una elongació a l’adductor de la cama dreta. La seva evolució en marcarà la disponibilitat per als propers entrenaments.

El lateral blaugrana ha disputat un total de vuit partits aquesta temporada entre totes les competicions –cinc de Lliga, dos de Lliga de Campions i un de Supercopa d’Espanya-. En tots aquests ha disputat el partit sencer. I és que Sergio Roberto està rendint a un gran nivell aquesta temporada en aquesta posició i és el màxim assistent de la Lliga amb un total de quatre.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut