Sergio Busquets signa la renovació:

Sergio Busquets signa la renovació: "El meu somni és retirar-me al Barça"

El migcampista, juntament amb Josep Maria Bartomeu, ha plasmat la signatura que el vincula al Club fins al 2021, amb opció d’ampliar el contracte fins al 2023

Sergio Busquets ha signat aquest dijous al migdia l’ampliació del contracte que el vincularà al FC Barcelona fins al 30 de juny del 2021. Tal com ja es va anunciar quan es va tancar l’acord, la renovació inclou l’opció de prorrogar el contracte dues temporades més –fins al final del curs 2022/23- en funció dels partits disputats. "Tinc moltes ganes de seguir lligat al Club de la meva vida. Esperem seguir guanyant i que ens respectin les lesions", han estat les primeres declaracions després de signar.

Un cop signat el nou contracte, Sergio ha declarat: "El meu somni és retirar-me al Barça". De cara als anys vinents, el migcampista blaugrana creu que "tenim equip per seguir guanyant". A més, ha elogiat el model del Club. "La filosofia que hi ha al Barça no hi és enlloc més", ha afirmat.

Acompanyat del president Josep Maria Bartomeu, Sergio ha ampliat el seu vincle amb el FC Barcelona a les oficines del Camp Nou. Després del partit de Lliga contra l’Atlètic de Madrid, en què va ser substituït a l’inici de la segona part a causa d’un procés febril, el ‘5’ blaugrana ha acudit a l’Estadi per plasmar la signatura al seu nou contracte.

D’aquesta manera, el migcampista de Badia del Vallès seguirà al Club fins al 2021. Quan acabi aquest contracte, Sergio durà tretze temporades al primer equip del FC Barcelona. El ‘5’ del Barça, actual tercer capità de l’equip, acumula ja 390 partits al primer equip -amd 12 gols-, des que la temporada 2008/09 va debutar sota les ordres de Pep Guardiola. Des d’aleshores, la seva progressió va ser imparable. Es va convertir en un home indispensable per a tots els entrenadors que ha tingut al Barça, així com a la selecció espanyola, amb la qual ha guanyat un Mundial i una Eurocopa.

Amb la samarreta del Barça, Sergio ha estat protagonista dels millors anys de l’equip. I és que el seu palmarès ho diu tot: 3 Lligues de Campions, 6 Lligues, 4 Copes del Rei, 3 Mundials de Clubs, 3 Supercopes d’Europa i 5 Supercopes d’Espanya. Ara, en la seva novena temporada al primer equip, buscarà seguir assolint èxits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut