Sporting de Gijón – FC Barcelona: Comença la dura setmana a domicili

Sporting de Gijón – FC Barcelona: Comença la dura setmana a domicili

(Bein Sports, 16.15 h) El conjunt de Luis Enrique s’enfronta a l’Sporting de Gijón a El Molinón en el primer dels tres desplaçaments seguits que afronta l’equip culer

El FC Barcelona visita a l’Sporting de Gijón (Bein Sports, 16.15 h) en la sisena jornada del campionat de Lliga. Luis Enrique s’enfrontarà un cop més a l’equip de la seva terra, el que el va veure créixer com a jugador i el qual ja va guanyar la temporada passada (1-3 amb gol de Suárez i doblet de Messi). Un Sporting entrenat per l’exblaugrana ‘Pitu’ Abelardo i que serà el primer rival dels tres desplaçaments seguits que afrontarà l’equip culer la setmana vinent, seguit del Borussia Mönchengladbach i el Celta de Vigo.

Per a la visita a El Molinón Luis Enrique no podrà comptar amb Samuel Umtiti, que continua recuperant-se de la lesió al genoll, ni amb Leo Messi. El crac argentí va caure lesionat a l’adductor davant l’Atlètic de Madrid durant l’últim partit de Lliga i estarà fora dels terrenys de joc les properes tres setmanes. A part dels dos lesionats, també han quedat fora de la convocatòria Masip i Aleix Vidal, per decisió tècnica.

Pel que fa a l’Sporting, el ‘Pitu’ Abelardo ha convocat 19 jugadors, entre els quals destaca Douglas Pereira, lateral brasiler cedit pel FC Barcelona. El tècnic asturià, exjugador tant de l’Sporting com del FC Barcelona i gran amic de Luis Enrique, es troba en la seva tercera temporada a la banqueta d’El Molinón. El primer any va aconseguir l’ascens a la màxima categoria espanyola, i la segona temporada va aconseguir mantenir-se guanyant a l’última jornada. Per a aquesta tercera campanya Abelardo s’ha reforçat amb grans jugadors, com Amorebieta, Moi Gómez, Victor Rodríguez i Cop, que és el màxim golejador de l’equip amb tres gols en aquestes cinc primeres jornades.

L’equip asturià arriba després de perdre dos partits seguits (a Balaídos i al Calderón), però es troba a mitja taula amb 7 punts. De fet, a El Molinón ha guanyat els dos partits disputats, 2-1 davant el Leganés i 2-1 contra l’Athletic, fet que demostra la dificultat del duel de dissabte per al FC Barcelona. Quant al conjunt culer, tot i haver empatat el darrer matx de Lliga davant l’Atlètic, està a només tres punts de liderat. A més, els homes de Luis Enrique han guanyat tots els partits disputats fora de casa aquesta temporada: 0-2 al Sevilla a la Supercopa, 0-1 davant l’Athletic Club i 1-5 contra el Leganés. Un equip local amb ple de victòries a casa contra un visitant amb ple de victòries fora del seu estadi. L’emoció està servida. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut