Rafinha torna a la convocatòria per anar a Gijón

Rafinha torna a la convocatòria per anar a Gijón

El brasiler és la novetat respecte de la llista de l’últim partit; en queden fora Umtiti i Messi, per lesió, a més d’Aleix Vidal i Masip, per decisió tècnica

El Barça ha completat aquest divendres a la tarda l’últim entrenament previ al partit de la jornada 6 de Lliga, contra l’Sporting de Gijón. Els blaugranes s’han exercitat a la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles del primer equip, a més dels futbolistes del Barça B Marlon Santos i Jesús Alfaro. Un cop finalitzada la sessió, l’equip ha conegut la llista de convocats, en què la gran novetat ha estat la presència de Rafinha. El brasiler, absent en el partit contra l’Atlètic de Madrid, ha tornat a la convocatòria per viatjar a Gijón.

Luis Enrique té les baixes destacades per lesió de Samuel Umtiti –amb una distensió del lligament lateral intern del genoll esquerre– i de Leo Messi, que es va fer una ruptura muscular a l’adductor de la cuixa dreta en l'últim partit. A més, el tècnic ha descartat Aleix Vidal i Jordi Masip. Així doncs, la llista de convocats la formen Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Mathieu.

L’equip viatja aquest mateix divendres a Gijón. Després de l’entrenament, l’equip es desplaça a l’Aeroport del Prat, des d’on volarà cap a Astúries. Allà quedarà concentrat fins al partit, que es disputarà a les 16.15 hores a El Molinón.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut