Josep Vives:

Josep Vives: "L’AFA ha transmès les seves disculpes al FC Barcelona"

El portaveu blaugrana ha explicat que la federació argentina s’ha disculpat per les manifestacions del seu seleccionador, Edgardo Bauza, en relació amb la lesió de Leo Messi

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha informat aquest divendres que la Federació Argentina de Futbol (AFA) “s’ha posat en contacte amb el Barça per expressar les seves disculpes per les manifestacions que va fer el seu seleccionador en relació amb la lesió de Leo Messi”. En aquest sentit, ha afegit que en la comunicació es diu que Edgardo Bauza no havia tingut “cap mala intenció”, però que les paraules havien estat “desafortunades”. A continuació, Josep Vives ha deixat clar que tant l’AFA com el FC Barcelona manifesten la voluntat de “treballar per tal que Leo Messi es recuperi com més aviat millor”, perquè, tal com ha dit Luis Enrique, “Messi és patrimoni del futbol mundial”.

Vives: “No hi ha cap pacte amb Suárez”

D'altra banda, Vives també ha valorat les informacions aparegudes en alguns mitjans uruguaians relacionades amb un suposat pacte entre el FC Barcelona i la federació uruguaiana de futbol per alliberar Luis Suárez d’un dels dos propers partits de la selecció celeste. “Aquestes informacions són rotundament falses; no hi ha cap mena de pacte amb Suárez. Si el seu seleccionador el convoca i ell està en condicions de jugar, ho farà amb tota normalitat”, ha assegurat Josep Vives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut