El FC Barcelona estrenarà la tercera equipació a Mönchengladbach

El FC Barcelona estrenarà la tercera equipació a Mönchengladbach

L’equipació, disponible a partir de l’1 de novembre, inclou dos nous tons de verd, que són una versió moderna d’un distingit color que ja s’havia utilitzat anteriorment

El FC Barcelona arrencarà la Lliga de Campions a domicili amb un color especial. L’equip de Luis Enrique estrenarà la tercera equipació de la temporada 2016/17 en el partit que es jugarà aquest dimecres a Mönchengladbach, en el duel corresponent a la segona jornada de Champions.

Aquesta nova equipació inclou dos nous tons de verd, que són una versió moderna d’un distingit color que el FC Barcelona ja havia utilitzat anteriorment. La nova tercera samarreta presenta un dinàmic estampat de línies horitzontals de color verd fosc sobre un fons de color verd clar brillant, que es van esvaint a mesura que arriben a la vora i creen una sensació de velocitat i moviment.

Les mànigues i les espatlles són d’un color verd brillant que contrasta amb aquest estampat i ressalta la potència de les espatlles, mentre que el teixit de punt canvia de direcció en el puny i passa a ser una franja vertical que atorga a la samarreta un acabat modern i personal.  

Aquesta vistosa equipació brillarà en els partits nocturns i farà que els jugadors destaquin de manera natural sota els focus.

La samarreta també presenta un modern coll en punta, amb una banda de color verd clar brillant a la part posterior. A la samarreta també s’hi han incorporat detalls que reten homenatge a destacats aspectes històrics i culturals de Barcelona.

Al revers del rivet del coll s’hi mostra la paraula ‘Barça’ teixida a la samarreta, mentre que a la part interior dels punys hi podem veure les evocadores paraules ‘Un Crit’ a la dreta i ‘Valent’ a l’esquerra.

La tipografia exclusiva per a les lletres i els números dels jugadors  de la nova tercera equipació del FC Barcelona està inspirada en les cantonades i els angles de les xemeneies i els sentinelles d'un dels edificis més coneguts de la ciutat, La Pedrera, d'Antoni Gaudí.  

En els laterals de l’equipació s’hi observa una franja negra que s’estén al llarg de la samarreta i dels pantalons curts de color verd brillant que fan joc, s’expandeix amb els moviments del jugador per oferir més ventilació i deixa entreveure uns cridaners centelleigs de color verd brillant.

Per completar l’equipació, les noves mitges són de color verd brillant i presenten un estampat lineal de color verd fosc al panxell.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut