El FC Twente, rival del Barça Femení als vuitens de la Lliga de Campions

El FC Twente, rival del Barça Femení als vuitens de la Lliga de Campions

Les noies de Xavi Llorens s’enfrontaran al conjunt holandès per segona temporada consecutiva en la mateixa ronda i disputaran l’anada a casa el 9/10 de novembre i la tornada a domicili el 16/17 del mateix mes

El Barça Femení ja coneix el rival als vuitens de final de la Lliga de Campions. Serà el FC Twente holandès per segona temporada consecutiva en la mateixa ronda. Les blaugranes disputaran el partit d’anada a casa el 9/10 de novembre, mentre que afrontaran la tornada una setmana després – 16/17 de novembre- a domicili. Les noies de Xavi Llorens tenen bons records pel que fa a l’eliminatòria del curs passat en què van guanyar tots dos partits  0-1 a l’anada i 1-0 a la tornada. Tots dos partits amb gols d’Olga Garcia.

Les blaugranes van aconseguir la classificació per als vuitens de final després d’eliminar als setzens al Minsk per un resultat global de 5-1. I és que el Barça Femení va deixar l’eliminatòria ben encarada amb el 0-3 de l’anada a Bielorússia i van certificar el pas al Miniestadi guanyant la tornada per 2-1 sota una intensa pluja. Cal recordar, que les noies de Xavi Llorens van arribar fins als quarts de final de la Lliga de Campions el curs passat i van caure per la mínima (1-0) en el global de l’eliminatòria contra el PSG. Ara les blaugranes afrontaran el repte de tornar a repetir classificació per als quarts davant el FC Twente. 

Les declaracions de Xavi Llorens

“És el mateix rival que l’any passat i ens coneixem, hem de ser positius. Estic esperançat de fer les coses bé i tinc il·lusió per arribar a quarts de final”.

“Amb l’anada al Miniestadi necessitem el suport del públic, un bon resultat seria molt important”.

“El Twente era un dels quatre possibles rivals que coneixem i això es un avantatge. Tot i això hi ha hagut molts canvis a la plantilla i hem de valorar-los”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut