Penúltim test amb tots els internacionals

Penúltim test amb tots els internacionals

Luis Enrique ha comptat amb tots els jugadors disponibles del primer equip després de la incorporació dels últims internacionals com Luis Suárez, Mascherano i Ter Stegen

El tècnic Luis Enrique Martínez ja torna a comptar amb tots els jugadors internacionals després de l’èxode sofert la setmana passada pels compromisos amb les seves seleccions. El protagonisme de l’entrenament d’aquest dijous ha estat el retorn dels tres futbolistes internacionals Luis Suárez, Mascherano i Ter Stegen. La sessió ens ha deixat la imatge del retorn del trident entrenant-se junts un altre cop, després que Messi s’incorporés aquest dimecres amb el grup, de la mateixa manera que ho va fer Umtiti.

D’aquesta manera, Luis Enrique ha dirigit la sessió d’entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Una sessió que també ha comptat amb els jugadors del Barça B Moisés, Marlon, Nili i Dani Romera. El Barça continua preparant-se per rebre la visita del Dépor aquest dissabte al Camp Nou (16.15 hores) per tornar al camí de la victòria. Els blaugranes es tornaran a exercitar per última vegada demà divendres a les 11 hores i, posteriorment, Luis Enrique atendrà els mitjans en roda de premsa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut