Victòries de City i Celtic; empat del Mönchengladbach

Victòries de City i Celtic; empat del Mönchengladbach

Els rivals del FC Barcelona a la Champions han disputat els seus duels de Lliga respectius, entre els quals destaca la victòria del Manchester City per 0-4 davant el WBA

Els rivals del Barça a la Lliga de Campions han obtingut força bons resultats en la jornada de Lliga prèvia als propers partits a Europa. El Manchester City (0-4 davant el WBA) i el Celtic de Glasgow (0-1 amb l’Aberdeen) han guanyat els seus duels, mentre que el Borussia Mönchengladbach va empatar divendres davant l’Eintracht de Frankfurt (0-0).

El Manchester City, proper rival del Barça a la Champions (dimarts, 20.45 h), ha vençut amb contundència el West Bromwich Albion (0-4) gràcies a un doblet de Sergio Agüero i també dos gols d'Ilkay Gündogan. Els de Pep Guardiola es mantenen líders de la Premier League empatats a punts amb l’Arsenal.

Pel que fa al Celtic de Glasgow, els escocesos han guanyat al camp de l’Aberdeen (0-1) gràcies al gol de Tom Rogic. Amb aquesta victòria, el conjunt de Brendan Rodgers es manté també líder de la classificació, amb deu punts de diferència respecte del segon (precisament l’Aberdeen) tot i haver jugat un partit menys.

Finalment, el Borussia Mönchengladbach, que va disputar el seu partit divendres, no va aconseguir passar de l’empat a zero davant l’Eintracht de Frankfurt al Borussia Park. Amb aquest punt, els alemanys es mantenen a la mitja taula de la Bundesliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut