Sis partits de nivell esperen al Barça

Sis partits de nivell esperen al Barça

L’equip de Luis Enrique afronta un mes d’octubre i principi de novembre amb partits vitals a la Lliga de Campions davant el Manchester City i també a la Lliga

El Barça comença a preparar una nova setmana. Una setmana en la qual s’aniran incorporant els jugadors internacionals a mesura que vagin finalitzant els seus compromisos amb les seleccions. La Lliga tornarà després de l’aturada i la competició tornarà al Camp Nou 24 dies després. El rival serà el Deportivo de la Corunya que visitarà l’estadi dissabte 15 d’octubre a les 16.15 hores. Sense temps per descansar, els de Luis Enrique afrontaran el gran duel d’aquesta Lliga de Campions davant el Manchester City el dimecres 19 d’octubre (20.45 hores). Un partit que significarà el retorn de Pep Guardiola al Camp Nou per segona vegada després que ja ho fes amb el Bayern de Munic fa dues temporades.

Després del compromís europeu els blaugranes viatjaran fins a la sempre complicada visita a Mestalla. Un estadi històricament difícil pels interessos del FC Barcelona. Un partit que, a més, significarà el retorn d’André Gomes i Paco Alcácer a València i el retrobament amb el jugador cedit pel Barça, Munir, al club xe. El partit es disputarà el dissabte 22 d’octubre a les 16.15 hores. Posteriorment, el Barça afrontarà una nova setmana amb la visita del Granada al Camp Nou dissabte 25 d’octubre a les 20.45 hores. Dia en què el FC Barcelona celebrarà l’Assemblea de Compromissaris. El partit del vespre significarà també el retorn de jugador blaugrana cedit al conjunt andalús, Sergi Samper. 

Per finalitzar la marató de partits i iniciar el mes de novembre amb força, els de Luis Enrique visitaran el dia de tot Sants (20.45 hores) l’Etihad Stadium per enfrontar-se al Manchester City en la quarta jornada de la Lliga de Campions, en un partit que ja pot ser decisiu de cara a la classificació per als vuitens de final de la màxima competició europea. I per tancar la sèrie de partits abans de la propera aturada, el Barça visitarà un dels estadis més complicats de Primera Divisió com és el Sánchez Pizjuán (diumenge 6 de novembre a les 20.45 hores). Un estadi on els blaugranes ja han guanyat aquesta temporada en l’anada de la Supercopa d’Espanya davant el Sevilla (0-2). Així doncs, sis partits d’alt nivell per posar a prova als blaugranes en un tram important de la temporada, abans d’encarar un últim tram també exigent abans de l’aturada nadalenca. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut