Luis Enrique: “He vist un bon rendiment de tots els jugadors”

Luis Enrique: “He vist un bon rendiment de tots els jugadors”

El tècnic asturià ha manifestat que el “resultat no reflecteix el partit” i ha lamentat la lesió de Jérémy Mathieu

La Supercopa de Catalunya ha finalitzat amb un 0-1 favorable a l’Espanyol, però Luis Enrique s’ha mostrat satisfet amb el rendiment dels seus futbolistes. El tècnic asturià, que ha alineat els sis jugadors del primer equip convocats, ha afirmat en roda de premsa: “Ha estat un bon partit i he vist un bon rendiment de tots els jugadors.” El preparador blaugrana, però, ha lamentat el resultat, i ha afirmat que “el resultat no reflecteix el que ha estat el partit”, i també la lesió de Jérémy Mathieu. En aquesta línia, Luis Enrique ha manifestat: “És la dada negativa, ens perjudica molt negativament.” Finalment, quant als jugadors del filial, ha declarat que “és una bona prova per ells” i que, a més, “ha servit per veure els que han disposat de menys minuts."

Repassem les declaracions més destacades dels jugadors del Barça després del partit:

Marlon Santos:

“Em sento preparat, tinc paciència perquè sóc jove. Ara he de continuar treballant i fer el meu treball amb els companys del filial.”

“Ara toca descansar per enfocar el següent partit.”

Jordi Masip:

“L’equip ha fet una molt bona feina, hem generat ocasions i hem tingut la pilota. Crec que el resultat és una mica injust.”

Després del gol, l’equip ha remuntat bé i ha volgut la pilota. Hem generat ocasions, però la pilota no ha volgut entrar.”

“Els jugadors del filial són molt vàlids, amb molta qualitat i estan treballant molt bé amb el Barça B.”

“Estic content i amb bones sensacions. S’ha de treballar, la competència a la porteria és dura. La temporada és molt llarga, veurem què passa, jo tinc paciència.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut