Umtiti aconsegueix el rècord de passades bones a la Lliga

Umtiti aconsegueix el rècord de passades bones a la Lliga

El central francès va realitzar 115 passades bones davant el Granada, rècord d’un defensa aquesta temporada

Samuel Umtiti es mostra cada cop més adaptat al seu nou equip. Davant el Granada (1-0), el central francès va realitzar un total de 115 passades bones, rècord d’un defensa en un partit de Lliga aquesta temporada. A més, Umtiti va aconseguir aquestes 115 passades en 120 intents.

A continuació, repassem altres dades que ens deixa la victòria davant al Granada:

  • La victòria culer davant el conjunt andalús va ser el partit oficial número 1.500 del Barça al Camp Nou. El primer es va jugar el 6 d’octubre del 1957 (6-1 a Jaén en Lliga). El resum dels 1.500 partits: 1.119 victòries (74,6%), 238 empats i 143 derrotes. Un total de 3.873 gols a favor i 1.186 en contra. El màxim golejador és Leo Messi, amb 266.
  • El Barça ha jugat 24 partits oficials com a local contra el Granada (5 a Les Corts i 19 al Camp Nou) saldats amb 24 victòries.
  • Rafinha ha fet sis rematades en el que va de Lliga, i les cinc que han anat a porta han estat gol. Amb cinc dianes, el brasiler és el migcampista més golejador del campionat.
  • Mascherano, que davant el València va empatar amb Cocu com a tercer jugador estranger que juga més partits amb el Barça, contra el Granada el va superar (293 partits) i ja només té per davant Dani Alves (391) i Leo Messi (543).
  • Neymar Jr va ser el jugador que més faltes va rebre en tot el partit, amb un total de 4.
  • A més del rècord de passades, Umtiti també va ser qui més pilotes va recuperar, amb 11, seguit d’Ivan Rakitic, amb 9.
  • Tres exblaugranes van ser titulars a les files del Granada: David Lombán, Isaac Cuenca i Jon Toral, i a la segona part, també va sortir el jugador cedit pel FC Barcelona Sergi Samper. A més, a banqueta hi havia Oier Olazábal, un altre exculer.  
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut