Luis Enrique:

Luis Enrique: "Serà un partit d'alta tensió"

El tècnic blaugrana ha reconegut que el partit contra el Deportivo serà complicat "i especial per provar-nos", després d'haver tingut pocs dies per preparar el partit de Lliga, després de l'aturada per compromisos internacionals

"No només els dos últims resultats contra el Deportivo, sinó el fet que tornem a reprendre la competició i el rival ha tingut dues setmanes per preparar el partit. Tot això són aspectes que poden influir en el partit i haurem d'estar molt atents. Ens complicaran la vida i serà un duel especial per provar-nos". Així de contundent s'ha mostrat Luis Enrique Martínez en la roda de premsa prèvia al partit contra el Deportivo de la Corunya, al Camp Nou, que significarà el retorn a la competició després de l'aturada per les seleccions.

Perquè ell sap que és "un partit diferent per haver tingut el grup dividit tants dies". A més, el fet de tenir a la retina partits com el de l'Alabès (1-2), el del Celta (4-3) o l'empat contra l'Atlètic de Madrid (1-1), "entrebancs que no entraven en els nostres plans", fa que el partit contra el Dépor sigui l'únic que ara mateix importa: "Serà un partit d'alta tensió, en què necessitarem el suport dels aficionats, perquè serà fàcil que se'ns compliqui. Hem de recuperar punts i, per això, no pensem més enllà del partit contra els gallecs".

"Veig a tots els meus jugadors preparats"

Luis Enrique no ha volgut donar pistes a l'entrenador rival, però el que sí que ha assegurat és que, després de l'aturada, tots els disponibles "estan preparats i amb possibilitats de ser titulars davant el Dépor". També ha parlat de la importància que Leo Messi i Samuel Umtiti tornin a entrenar-se amb l'equip: "Recuperem Leo i Samuel. Ja s'han entrenat amb l'equip a un bon nivell i demà veurem què fem. En principi, tots dos estan disponibles".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut