Peníscola RehabMedic - FC Barcelona Lassa: Derrota ajustada en el debut (3-2)

El conjunt blaugrana es queda a mitja remuntada en dues ocasions i acaba caient en el primer partit de Lliga

El Barça Lassa de futbol sala no ha pogut començar la Lliga amb victòria en caure per 3-2 al pavelló municipal de Peníscola. Els homes d’Andreu Plaza, que han sortit amb tres nous fitxatges en el cinc inicial -Joao, Adolfo i Quintela-, no han pogut recuperar-se del primer gol anotat per Juanqui i han anat a remolc durant tot l’enfrontament. Bateria i Tolrà, assistits per Rómulo, han estats els golejadors blaugranes. El Barça ha tingut oportunitats per empatar fins a la botzina final, però han acabat caient per un gol de diferència.

Inici amb imprecisions

El matx ha començat amb un Barça Lassa imprecís. Tot i la primera ocasió de Quintela en una jugada d’estratègia, el Peníscola ha portat la batuta els primers minuts. Paco Sedano ha estat l’encarregat de mantenir l’empat al marcador amb dues intervencions consecutives, quan més fred estava el conjunt d’Andreu Plaza. El capità blaugrana, però, no ha pogut aturar Juanqui quan només s’havien disputat tres minuts. El gol ha arribat després d’una passada en llarg que ha recollit el davanter del Peníscola –Pitxitxi de la Lliga 2015/16- per fer l’1-0.

El Barça no deixava d’insistir buscant la referència de Ferrao, que no acabava de sentir-se còmode amb la defensa rival. Marc Tolrà, Rómulo i Adolfo han tingut les millors ocasions blaugrana per posar l’empat a l’electrònic, però els pals i el porter Iker han mantingut l’avantatge mínim local.

Insistència blaugrana

Els primers compassos de la segona meitat apuntaven a una reacció dels homes d’Andreu Plaza. De fet, Ferrao ha tingut la primera ocasió, però de nou, al minut 3, el Peníscola ha executat un perfecte contraatac, amb gol final d’Ivan Rumbo. I tot i que només set segons més tard Rómulo ha assistit a Bateria per retallar distàncies, el conjunt de La Plana ha tornat a marcar després d’un rebot que ha caigut a peus de Míchel. Aquest minuts moguts han acabat amb un 3-1 que tornava a posar molt difícil la reacció blaugrana.

Amb el resultat en contra, el conjunt culer no deixava de crear ocasions. Els xuts de Ferrao, Dyego i Tolrà eren contrarestats per Iker. I és que el porter del Peníscola ha estat el jugador més destacat d’una segona meitat marcada per la insistència del Barça Lassa, més incisiu que els primers 20 minuts.

Els últims instants del primer partit oficial d’Andreu Plaza com a entrenador blaugrana han estats molt intensos. I és que amb l’entrada de Marc Tolrà com a porter-jugador, els culers han pogut retallar distàncies. A falta d’un minut i mig i amb 3-2 el marcador, Aicardo ha tingut l’oportunitat d’aconseguir un merescut empat. Però, una vegada més Iker ha aturat el doble penal i ha mantingut el resultat fins al final. El Barça Lassa haurà d’esperar al divendres per aconseguir la primera victòria a la Lliga contra el Cartagena al Palau Blaugrana.