“Per competir i ser campions has de tenir bons jugadors i bon grup”

“Per competir i ser campions has de tenir bons jugadors i bon grup”

El secretari tècnic Robert Fernández ha valorat a l’espai ‘El Club t’explica’ del programa ‘Hora B’ de Barça TV la situació de l’equip, en la setmana prèvia a l’Assemblea de Compromissaris

El secretari tècnic del FC Barcelona, Robert Fernández, ha estat entrevistat aquest dilluns en l’espai ‘El Club t’explica’ del programa ‘Hora B’ de Barça TV, en què ha assegurat que “per competir i ser campions has de tenir bons jugadors i tenir un bon grup”. En aquest sentit Robert ha reconegut que “si no tens un bon vestidor és difícil guanyar partits complicats” perquè en partits com el de València “si no tens un bon grup no es guanyarien”. Aquest ha estat un dels motius pels quals s’han incorporat nous jugadors durant aquest mercat d’estiu: “Buscàvem portar gent preparada, jove, amb ganes, il·lusió i pacients a l’hora d’aprofitar la seva oportunitat”.

Sobre el reforç de la plantilla durant l’estiu, Robert ha assegurat que el que han intentat “és buscar jugadors joves i que tinguessin recorregut en els seus equips” i sobretot, “mantenir el nucli fort de l’equip”. Que el Barça està vivint la millor dècada de la història del Club no és cap novetat. No obstant, “quan ets capaç de guanyar molts anys seguits arriba un moment que no et pots adormir, perquè el que volem és seguir guanyant títols”, ha expressat Robert en el marc de l’entrevista realitzada a Barça TV a una setmana de l’Assemblea de Compromissaris. I ha afegit: “Havíem de fer un pas més i intentar allargar la plantilla”. En aquest sentit, Robert ha explicat que el curs 2015/16 va deixar “una sensació molt bona” al barcelonisme perquè, segons el secretari tècnic, “hem guanyat  títols i hem jugat bé a futbol”. Un fet que és un “ADN nostre que l’hem de mantenir”. I és que el Barça va tancar la temporada amb quatre títols després de conquerir la Supercopa d’Europa, el Mundial de Clubs, la Lliga i la Copa del Rei.

Preguntat per la victòria davant el València d’aquest dissabte passat a Mestalla, Robert ha sentenciat que el partit “tenia tots els ingredients per ser un gran espectacle” i no ha deixat de banda que “l’equip arribava després de fer un esforç molt gran contra el Manchester City”. Robert no ha amagat la seva satisfacció per la victòria i ha sentenciat que “la qualitat dels nostres jugadors es va imposar”. Encara en clau del duel contra el conjunt xe, Robert ha titllat de “càstig dur” la lesió d’Iniesta i espera “que estigui en les condicions òptimes al més aviat possible”.

Renovacions i 22 moviments

Robert també s’ha mostrat satisfet per les recents renovacions de Mascherano i Neymar Jr. Unes renovacions que s’han produït en el marc “d’un any de molt de treball en tots els sentits, amb un magnífic equip i n’hi ha altres que estan en camí”.  I és que en total, el Club va realitzar durant el mercat d’estiu 22 moviments al primer equip. El secretari tècnic, que ha aprofitat l’entrevista per agrair el “rendiment extraordinari” fins al final de Claudio Bravo, ha explicat també les cessions de Douglas, Munir, Samper, Vermaelen i Tello. “Són jugadors que volem que tinguin minuts i per descomptat poden tornar al Barça. L’exemple més clar és el de Denis Suárez”, ha sentenciat.

Finalment, Robert ha valorat el rendiment que estan tenint les noves incorporacions durant aquest inici de temporada. De tots ells ha destacat la gran qualitat d’adaptació al grup i la seva paciència per esperar la seva oportunitat. 

El Club t’explica

L’espai El Club t’explica del programa Hora B de Barça TV inclou entrevistes durant aquesta setmana amb alguns dels membres del Club que intervindran en l’ordre del dia de l’Assemblea General de Compromissaris, que tindrà lloc el proper dissabte 29 d’octubre al Palau Blaugrana.

El dimarts 25 l’entrevistat serà Jordi Cardoner, vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social i la Fundació; dimecres s’oferirà en directe la retransmissió de l’acte de presentació del projecte Masia 360° al Palau Blaugrana, que serà presentat per Manel Fuentes.

Dijous serà la vicepresidenta econòmica Susana Monje la protagonista de l’entrevista i divendres el vicepresident de Comunicació i Màrqueting, Manel Arroyo. Durant l’espai El Club t’explica també s’oferirà cada dia diferent informació didàctica i de servei sobre el funcionament de l’Assemblea.

Tota aquesta informació i les entrevistes d’El Club t’explica també estaran disponibles al lloc web del Club, que ja disposa d’un microsite específic amb informació sobre l’Assemblea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut