Estrella Roja – FC Barcelona Lassa: Les pèrdues condemnen el Barça (76-65)

Un segon quart finalitzat amb un parcial de 31-15 i Pau Ribas lesionat han deixat tocats els homes de Bartzokas, que no han pogut capgirar el marcador

El Barça Lassa no ha començat de la millor manera la primera setmana amb tres partits. L’enfrontament davant l’Estrella Roja ha finalitzat amb 76-65 després d’un partit caracteritzat pel desencert dels dos equips. I és que així com els blaugranes no han sabut aprofitar el desencert del serbis, els homes de Dejan Radonjic sí que han aprofitat les pèrdues del conjunt dirigit per Bartzokas. Un parcial de 31-15 al final del segon quart ha condemnat el Barça Lassa, que ha lluitat sense fortuna per reduir distàncies fins a l’últim minut.

El partit no començava bé. Ni Barça Lassa ni Estrella Roja aconseguien anotar amb facilitat. Tant és així que els homes de Bartzokas no han sabut aprofitar els tirs errats dels serbis i han arribat amb empat a 6 a falta de quatre minuts per finalitzar el primer quart. Tot i el començament desencertat d’ambdós equips, Oleson ha agafat les regnes del conjunt blaugrana al primer quart i, amb dos triples quasi consecutius i un total de 10 punts, ha portat el Barça Lassa fins al 9-16 un cop disputats els primers deu minuts de joc.

Desencert blaugrana

El segon quart ha estat favorable a l’equip local. Sense Rice a pista i després de tres pèrdues blaugrana consecutives, els rivals aconseguien un parcial de 6-0 que els posava només un punt per sota (17-18). Tres triples consecutius de Pau Ribas semblava que obrien una bona escletxa (22-29), però de nou un parcial final de 16-0, liderat per Simonovic i Gudoric, sumat a la lesió de Pau Ribas, que abandonava la pista amb el tendó d’Aquil·les afectat, han deixat el marcador en 42-31 i un Barça Lassa tocat.

La represa ha seguit la mateixa tònica que l’inici. Tot i el primer triple d’Oleson i la tornada a pista de Tomic, que no ha jugat el segon quart després de fer dues faltes al començament, el Barça Lassa no aconseguia fer bones les seves opcions de tir. L’estrella Roja tampoc ho aprofitava per augmentar l’avantatge i mantenia els 10 punts de diferència durant els primers 15 minuts del segon temps.

Els homes de Bartzokas intentaven no perdre la cara al partit, i Claver i Vezenkov miraven de reduir distàncies sense fortuna. Finalment, les jugades llargues de l’Estrella Roja i les pilotes perdudes –19 en total– han condemnat el Barça Lassa en aquest segon partit de l’Eurolliga (76-65). Divendres els homes de Bartzokas tindran l’oportunitat de refer-se d’una derrota marcada pel desencert blaugrana davant el Brose Bamberg al Palau Blaugrana i de retrobar-se amb la victòria amb el suport de l’afició.