Messi, Rakitic i Umtiti reben l'alta mèdica i entren a la convocatòria

Messi, Rakitic i Umtiti reben l'alta mèdica i entren a la convocatòria

Luis Enrique recupera els tres jugadors per al partit de la jornada 8 de Lliga contra el Deportivo, però té les baixes per lesió de Cillessen, Sergi Roberto i Jordi Alba

El Barça recupera efectius per al partit de Lliga d'aquest dissabte (16.15 hores) contra el Deportivo de la Corunya. Unes hores abans del matx, Leo Messi, Ivan Rakitic i Samuel Umtiti han rebut l'alta mèdica i, d'aquesta manera, s'han convertit en les grans novetats per al duel al Camp Nou. Luis Enrique recupera els tres futbolistes, però manté altres baixes per lesió. I és que el tècnic no pot comptar amb Jasper Cillessen, Sergi Roberto ni Jordi Alba, que van tornar lesionats dels compromisos de seleccions. A més, el tècnic ha descartat Aleix Vidal.

Així doncs, Luis Enrique ha donat a conèixer una llista de convocats de 18 jugadors en què la gran novetat és la presència de Messi i Umtiti -Rakitic no ha arribat a perdre's cap partit per lesió. La llista de convocats per rebre el Deportivo la formen Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda Turan, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Digne, André Gomes, Umtiti i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut