Tots units fem força

Tots units fem força

El primer equip del FC Barcelona i el Femení, que s'estrena a Europa aquest dimecres al Mini (17 hores), es van fer la foto oficial de forma conjunta el 26 de setembre

Com diu l'himne del Club, tots units fem força. El primer equip del FC Barcelona i el Femení, que aquest dimecres s'estrena com a local a la Lliga de Campions (17 hores, entrada gratuïta), van fer-se el 26 de setembre la fotografia oficial de la temporada de forma conjunta.

La cita per al conjunt de Xavi Llorens és especialment important. Després de vèncer a Minsk en el partit d'anada (0-3), el Femení mirarà de certificar l'accés a vuitens amb un nou partit de Champions al Miniestadi. Cal recordar que la temporada passada l'equip femení va fregar la classificació per a semifinals en una fita històrica que va aplegar més de 8.000 persones al Mini.

El primer equip, per la seva banda, té molt ben encarada la fase de grups europea, havent guanyat els seus dos primers partits de Champions. Dimecres 19 l'espera un plat fort: Barça-Manchester City.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut