FC Barcelona Lassa – Cartagena FS: Victòria treballada a l’estrena al Palau (5-4)

El conjunt d’Andreu Plaza ha debutat a casa amb un ajustat triomf per sumar els primers tres punts de la temporada

Victòria amb emoció final del Barça Lassa d’Andreu Plaza en la seva estrena al Palau Blaugrana. El conjunt culer ha vençut el Cartagena (5-4) gràcies als gols de Ferrao (2), Aicardo, Dyego i Roger Serrano. Amb aquest triomf, els blaugranes sumen els tres primers punts de la temporada després de la derrota ajustada a Peníscola de la primera jornada.

El partit ha començat amb un Barça força actiu en atac i que ha gaudit de les primeres ocasions de gol. Ferrao, amb un bon xut ajustat, ha tingut la primera, però Raúl ha salvat els visitants. A poc a poc el Cartagena ha anat creixent i apropant-se a la meta de Paco Sedano, fins que al minut 5 ha arribat el gol de Juanpi per posar el 0-1 al marcador.

El Barça ha intentat reaccionar, però s’ha trobat amb un Cartagena molt ordenat en defensa. El control del joc era culer, però l’empat no acabava d’arribar, fins que Aicardo, al minut 12, ha aconseguit el primer gol blaugrana al Palau aquesta temporada amb un xut creuat després d’una bona assistència de Joselito. Només un minut després, Dyego, definint a la perfecció una gran combinació d’equip, ha culminat la remuntada i ha situat el 2-1 al marcador. Tres minuts després, Ferrao, amb un magnífic gol a la mitja volta, ha marcat el tercer i ha permès al conjunt barcelonista marxar amb més tranquil·litat al descans.

Emoció i final feliç

El segon temps ha començat amb el Cartagena intentant ficar-se de nou al partit, però Paco Sedano s’ha mostrat molt segur sota pals. A més, als tres minuts de joc Roger Serrano ha marcat el quart gol, que semblava encarrilar el partit. De fet, el Barça ha tingut l’opció de marcar el cinquè mitjançant Ferrao i Dyego, però la pilota no ha volgut entrar.

Tot i el domini blaugrana, el conjunt de Juan Carlos Guillamón s’ha tornat a ficar dins del partit gràcies a una gran diana de Rahali (4-2) per tot l’escaire, imparable per al porter culer. I encara més quan, dos minuts després, un gol d'Adeirton de rebot ha situat el 4-3 per acabar d’ajustar el marcador. El Barça ha tractat de reaccionar i Aicardo, amb una pilota al pal, ha estat a punt de marcar el cinquè.

Els locals ho han continuat intentant fins que ha arribat el premi: gol de Ferrao al minut 34 després d’un bon xut d’Aicardo que ha permès al Barça tornar a agafar distància al marcador (5-3). El partit semblava que podia tancar-se, però el Cartagena, amb Enrique de porter jugador, ha aconseguit tornar a escurçar distàncies gràcies a un bon xut de Juanpi (5-4).

Una últim lllançament de falta, a onze segons per al final, ha estat a punt de permetre l'empat als visitants, però el llançament de Josema s'ha estavellat al pal. Finalment, victòria soferta i ajustada del FC Barcelona Lassa però que permet als d'Andreu Plaza sumar els tres primers punts a la Lliga.