Xavi Llorens: “La tornada serà increïble”

Xavi Llorens: “La tornada serà increïble”

El tècnic blaugrana s’ha mostrat confiat de cara a la tornada a Holanda, i ha elogiat a la golejadora de la nit, Jennifer Hermoso

Després de la victòria del FC Barcelona Femení davant el Twente holandès(1-0), a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, Xavi Llorens ha comparegut en sala de premsa amb la satisfacció d’haver fet un "treball boníssim”. El tècnic blaugrana també ha tingut paraules d’elogi per la golejadora de la nit, Jennifer Hermoso, sobre la qual ha afirmat que “té molta qualitat, fa coses diferents”. I és que la davantera blaugrana ha rebut la pilota dins de l’àrea i després d’un gran gest de qualitat ha marcat el gol que els hi donaria la victòria al Miniestadi.

Tot i que les blaugranes hauran de jugar la tornada dels vuitens a Holanda amb només un gol d’avantatge, hi ha hagut ocasions com per deixar “un resultat més ampli”, ha dit Xavi Llorens. Dimecres que ve, el Barça Femení afrontarà doncs la tornada amb l’objectiu “d’aprofitar millor els espais”. El tècnic barceloní s’ha mostrat segur i, tot i que ha assegurat que “la tornada serà increïble”, també ha volgut deixar clar: “A aquest equip li va la marxa, segur que ho farem bé”. Xavi Llorens però, ha volgut remarcar que ara toca centrar-se en la Lliga, en el partit contra el Betis, i intentar “sumar tres punts més”. “A partir de diumenge ja ens centrarem en el partit de tornada”, ha sentenciat.

Ruth Garcia també s’ha mostrat satisfeta amb la victòria i el treball defensiu que ha fet l’equip. La ‘3’ blaugrana, un cop finalitzat l’enfrontament, ha declarat que “l’equip ha estat de deu”. Respecte la tornada, ha reconegut que “serà important marcar, però sobretot mantenir la porteria a zero”. D’altra banda, Bárbara Latorre, que ha sortit a la segona part i ha tingut ocasions per  ampliar el marcador, ha garantit: “Anem a Holanda amb la seguretat que farem un bon partit”. I ha conclòs: “Si sortim a per totes, segur que serà un resultat positiu”.  
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut