El Club allibera tot el Camp Nou per al partit solidari contra l’Hèrcules a la Copa

El Club allibera tot el Camp Nou per al partit solidari contra l’Hèrcules a la Copa

Els socis abonats que vulguin assistir al partit han de confirmar la seva assistència omplint un formulari disponible al web del Club entre el 8 i el 20 de novembre

La sisena edició de la Diada del Soci Solidari se celebrarà el dia 21 de desembre, coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant l’Hèrcules d’Alacant. Atès que aquest partit té unes característiques especials, el Club torna a posar en funcionament el mateix procediment que es va fer servir la temporada passada per afavorir al màxim la distribució d’entrades entre aquelles entitats col·laboradores beneficiàries de la iniciativa.

Per a aquesta edició del partit solidari es torna a alliberar tot l’aforament de l’Estadi, amb l’objectiu d’aprofitar un nombre més gran de localitats i poder fer amb més antelació el repartiment de les entrades a les entitats col·laboradores i envoltar el partit del millor ambient per donar suport a l’equip.

Recordem que la Diada del Soci Solidari pretén que persones de diferents col·lectius (ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social) puguin gaudir de l’experiència de veure un partit en directe al Camp Nou.

Garantit el dret dels abonats a assistir-hi

El Club garanteix el dret dels abonats que desitgin utilitzar el seu seient. En aquest sentit, tot l’aforament quedarà alliberat automàticament perquè el Club pugui disposar de les entrades i repartir-les amb la màxima antelació possible. Tot i així, els abonats que vulguin assistir al partit podran fer-ho sempre que així ho comuniquin al Club omplint un formulari que estarà a disposició dels socis abonats al lloc web del Club durant un període comprès entre el 8 i el 20 de novembre.

Un cop confirmada la voluntat d’assistència per part del soci abonat, s’activarà el codi QR de l’abonament i es podrà accedir amb normalitat pels torns de l’Estadi.

En el cas que un abonat no hagi omplert el formulari dins del termini fixat o el mateix dia del partit vulgui entrar amb el seu abonament, el Club posarà a la seva disposició invitacions perquè puguin accedir al Camp Nou, encara que no es garanteix que puguin ocupar els seus seients habituals.

Transcorregut el període de confirmació dels abonats i un cop concretat el nombre dels que desitgin assistir al partit, el Club estarà en disposició d’imprimir les invitacions solidàries i iniciar-ne la distribució entre les entitats beneficiàries. Per a aquest partit es mantindran els Passaports Infantils i Sèniors i els passis habituals.

La sisena edició

Les cinc anteriors edicions han permès que prop de 300.000 infants i adolescents vinculats a entitats d’acció social puguin gaudir de l’experiència de presenciar un partit al Camp Nou, gràcies a la solidaritat dels socis i sòcies abonats a l’Estadi.

La primera edició de la Diada del Soci Solidari es va celebrar la temporada 2011/12, coincidint amb el partit de setzens de final de la Copa del Rei entre el primer equip de futbol i el CE L’Hospitalet. Aquell dia més de 33.000 aficionats van poder gaudir del partit de manera gratuïta gràcies a la generositat dels socis. Des d’aleshores, cada any, coincidint amb la tornada dels setzens de final de la Copa, el Club organitza aquesta acció social. 

Els anys següents, gràcies a l'alliberament a través del Seient Lliure, els socis abonats van permetre continuar la tasca de la Diada del Soci Solidari, facilitant l'entrada al Camp Nou d'infants i joves que van poder viure una experiència única i animar al seu equip. 

Considerant la baixa assistència d’abonats que sempre hi havia en aquests partits de la ronda inicial de la Copa del Rei, el Club va buscar l’any passat la manera d’arribar a més persones, anticipant el moment de l’alliberament de totes les localitats. Així, en el partit contra el Villanovense va entrar en funcionament aquest procediment, i es va aconseguir la xifra de 67.703 assistents, que va significar tot un rècord de presència en aquests partits de la ronda inicial de la Copa al Camp Nou.

El Club emet aquesta nota informativa amb la finalitat d’informar d’aquesta sisena edició de la Diada del Soci Solidari als seus socis i abonats i agrair-los des d’aquest moment la seva participació en aquesta iniciativa, adreçada a repartir il·lusió entre els aficionats barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut