El gol, repartit entre tot l’equip

El gol, repartit entre tot l’equip

Tots els 11 jugadors de camp que han participat a la Lliga han sumat, com a mínim, un gol aquesta temporada

Excepte els porters i Sergio Lozano, que no ha pogut jugar per lesió, la resta dels jugadors del primer equip han aconseguit marcar a la Lliga en les sis jornades disputades. Només faltava per estrenar-se Joao, i ho va aconseguir en l’últim partit a casa contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra.

Actualment el Barça Lassa és l’equip més golejador de la Lliga, amb 34 gols en 6 partits. Els 34 gols es reparteixen entre els 11 jugadors de l’equip de la manera següent: Adolfo (8), Ferrao (7), Dyego (4), Aicardo (4), Tolrà (3), Rómulo (2), Roger (2), Joselito (1), Quintela (1), Joao (1) i Bateria (1).

El protagonisme del gol queda ben repartit, tot i que Adolfo, amb vuit dianes, i Ferrao, amb set, són els màxims realitzadors de l’equip, només superats per Paradynki (Palma Futsal), amb deu dianes, a la llista del Pitxitxi de la competició. Adolfo i Ferrao han aconseguit marcar en quatre dels sis partits disputats fins ara, i Dyego, Aicardo i Tolrà han marcat en tres dels sis partits disputats.

També ha estat habitual que un jugador marqués més d’un gol. Adolfo ho ha fet dues vegades: pòquer a la pista del Jumilla i doblet a casa contra el Gran Canària; Ferrao, també dues vegades: doblet al Palau contra el Cartagena i hat-trick a la pista del Jumilla; Aicardo, una vegada: doblet en l’últim partit contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra; i Dyego, una vegada: un doblet a la pista del Jumilla.

També cal destacar que el Barça s’ha endut en dues de les sis jornades disputades el premi al millor gol de la jornada. La primera, Ferrao, en la jornada 2 contra el Cartagena després d’un gran moviment de pivot canviant la pilota de peu en el moment de la rematada. I la segona, Rómulo, amb una vaselina perfecta contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra després d’una gran assistència de Ferrao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut