Joselito i Roger, viatge d’anada i tornada a Tudela

Joselito i Roger, viatge d’anada i tornada a Tudela

Els dos s’han consolidat aquesta temporada al primer equip després de jugar cedits a l’Aspil-Vidal Ribera Navarra i guarden un gran record del seu pas pel conjunt que entrena Pato

Després de coincidir junts al Barça B, també sota les ordres d’Andreu Plaza, Joselito i Roger van haver de marxar cedits abans de guanyar-se un lloc de ple dret al primer equip. El destí escollit va ser Tudela, a l’Aspil-Vidal Ribera Navarra, un club que va resultar ideal perquè els dos completessin la seva formació i explotessin a la màxima categoria del futbol sala estatal de la mà del tècnic Pato. Joselito s’hi va estar tres temporades, mentre que Roger hi va jugar dos anys i mig. “És un club molt proper”, explica Joselito, “amb una gran afició i un entrenador fantàstic que sempre em va ajudar molt”. Sobre Pato, Roger afegeix que “sap treure el millor de tots els seus jugadors”. Roger també va crear un vincle molt especial amb l’afició del Ribera Navarra, de la qual diu que “és la millor afició de la Lliga juntament amb els Dracs”.

Quant al partit de d’aquest divendres entre el Barça Lassa i l’Aspil-Vidal Ribera Navarra, Roger explica que conserva “molts amics a l’equip rival” i que “serà molt especial”. Joselito afirma que no pensa celebrar-ho si marca un gol, “per respecte” a tot el que ha viscut allà.

També serà un partit especial per a dos jugadors que es troben en la mateixa situació que en el seu dia van viure Joselito i Roger. Són Ferran Plana i Oussama, dos futbolistes formats al Barça i que juguen cedits des d’aquesta temporada a l’Aspil-Vidal Ribera Navarra amb l’objectiu de tornar algun dia per jugar al primer equip. De moment, els dos estan treballant dur per guanyar-se el lloc a l’equip de Pato. Segueixen les passes de Joselito i Roger, i demostren que el planter del Barça s’ha convertit en el millor de tota la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut