Barça CBS – SESE: Triomf clar i contundent (70-50)

Les de Mateo Rubio han fet un partit molt seriós des de l’inici i han aconseguit sumar el novè triomf de la temporada

El Barça CBS segueix en la seva gran línia de joc i resultats i aquest cap de setmana va superar per 70-50 el SESE al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. Les noies que dirigeix Mateo Rubio van ser molt superiors amb Regina, Boleda i Lara Fernández com a jugadores més destacades. Amb aquesta victòria les blaugranes segueixen al capdavant de la classificació amb un balanç de 10-1, el mateix que el seu pròxim rival, el Cerdanyola.

Gran inici

El 19-9 del primer període deixava entreveure un gran partit del CBS, que va tenir en Regina Aguilar la jugadora més destacada en l’inici de partit. Les de Virrei Amat, tot i intentar-ho, no van poder i al minut 15 les blaugranes ja guanyaven per 31-9, que donava tranquil·litat i confiança a l’entrenador Rubio per seguir treballant conceptes de l’equip.

Les rotacions van arribar, totes les noies es van sentir importants, i al descans el marcador era de 36-20 després d’una tímida reacció d’un SESE que no podia amb la constància i el físic de les locals.

Màxima seriositat

Ja en el tercer quart, i sota l’excel·lent direcció de joc de Lucia, el Barça CBS seguia manant i Clara Soler sumava cistelles interiors importants. El parcial del quart, de 14-17, apropava en el marcador les visitants amb el 50-37, però en els últims deu minuts les blaugranes es van encarregar de tancar el partit amb un parcial de 20-13 que situava el marcador final de 70-50.